Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Aspecte de la pl. del Mercat durant l'actuació de Los Herrerita, diumenge 10 de març
Aspecte de la pl. del Mercat durant l'actuació de Los Herrerita, diumenge 10 de març

La presentació del nou llibre de Caroline Dream i el lliurament del Sabatot Alegre, plats forts d’aquest dilluns a Vallesclown

Dilluns 11 març de 2013

La Sala d’Actes d’El Mirador serà l’escenari aquest vespre de dues noves propostes de la Setmana del Pallasso Vallesclown d’aquest 2013. Es tracta, d’una banda, de la presentació del llibre El payaso que hay en ti, de Caroline Dream i, de l’altra, del lliurament del Sabatot Alegre, el guardó que cada any s’entrega per premiar iniciatives o professionals del gènere i que enguany ha recaigut en la cia. La Tal.

La pallassa Caroline Dream, establerta a Barcelona des de 1989, presentarà a les 20 hores el seu llibre sobre la pedagogia del pallasso titulat El payaso que hay en ti. L’obra conté una anàlisi detallada dels principis essencials del clown, exemples d’improvisacions, jocs, exercicis i cites de pallassos professionals i, per tant, és recomanable per a totes aquelles persones que s’inicien o volen iniciar-se en el món del clown. També és interessant per a tothom que tingui interès a conèixer més sobre aquest art.

L’autora, nascuda al Regne Unit, és llicenciada en teatre per la Universitat d’Exeter, i formada en la Fooltime Circus School. Pallassa des de 1985, ha actuat en molts teatres i festivals europeus. A més, exerceix la docència clownesca des de 1988. Des de llavors, ha impartit més de 150 cursos a Espanya, Portugal, Alemanya, Puerto Rico, Estats Units, Mèxic, Perú o Colòmbia.

Cal assenyalar que, després de la presentació, les persones que ho desitgin podran comprar el llibre i endur-se’l a casa signat per Caroline Dream.

Sabatot Alegre a la cia. La Tal

També destaca en el dia d’avui l’acte de lliurament del Sabatot Alegre, un guardó creat per l’artista Joan Mundet que cada any es lliura en reconeixement de les iniciatives, projectes, activitats i professionals que destaquen per la seva importància, trajectòria i repercussió en el món del pallasso.

La companyia d’espectacles La Tal serà enguany la destinatària d’aquest guardó que en altres edicions han rebut Marcel Gros, Totó, la Companyia Ínfima la Puça, Pallassos sense Fronteres, Claret Clown, Los Excéntricos, Joan Montanyès “Monti” i Pepa Plana.

El lliurament del Sabatot Alegre a aquest companyia que va iniciar el seu treball professional l’any 1986 i que ja ha actuat a Castellar en diverses ocasions finalitzarà amb un piscolabis que tancarà les propostes del dia.

També cal recordar que a les 19 hores s’obrirà al vestíbul de l’Auditori l’exposició de la Setmana del Pallasso, que s’hi podrà veure fins al 17 de març.

Inici multitudinari de Vallesclown 2013


L’11a edició de la Setmana del Pallasso va començar el cap de setmana passat amb diverses activitats que van tenir lloc tant a l’aire lliure com a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Aquest darrer escenari va acollir dissabte la projecció del film Dumbo, un clàssic de Walt Disney que va atraure 92 espectadors. El mateix nombre d’espectadors van assistir diumenge a l’espectacle Low Cost, de la cia. Katraska.

Pel que fa als espectacles de carrer, el públic va tenir una resposta multitudinària tant a L’eS3, de la cia. Trifaldó, dissabte al matí, com a The Flamingo’s, a càrrec de Los Herrerita, el matí de diumenge, que van comptar amb uns 400 espectadors cadascun. Cal assenyalar també que diumenge al matí va tenir lloc La Gran Pallassada, una de les propostes més participatives per part de la ciutadania.

En aquest sentit, es van repartir 320 racions de xocolata desfeta, i es van comptabilitzar més d’un centenar de persones pràcticament a cadascun dels tallers i activitats organitzades: 225 persones van participar al taller de nassos, en el taller de punts de llibre i màscares es van fer 300 punts de llibre i 125 màscares, el taller d’animals amb agulles de roba, organitzat en col·laboració amb l’Esplai Sargantana va atendre 110 infants, i una quarantena de nens i nenes van assistir al taller de maquillatge. També destaquen els 125 infants que van jugar a l’inflable, i les 210 persones que van passar per la tómbola de La Xarxa.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40