Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'espectacle "Low cost", de la cia. Katraska
Imatge de l'espectacle "Low cost", de la cia. Katraska

La Setmana del Pallasso Vallesclown 2013 engega aquest cap de setmana amb diverses propostes

Dimecres 6 març de 2013

L’11a Setmana del Pallasso Vallesclown començarà aquest cap de setmana amb diferents propostes al carrer i a l’Auditori Municipal Miquel Pont entre les quals destaca la tradicional concentració de pallassos anomenada La Gran Pallassada.

Així, la vintena d’espectacles i activitats programades entre els dies 9 i 17 de març engegaran el proper dissabte amb la proposta de circ-clown de la companyia Trifaldó que porta per títol L’eS3. L’espectacle és una combinació de diverses tècniques de circ entrellaçades amb tocs de pallasso i dansa acrobàtica que tindrà lloc a les 12 hores a la plaça del Mercat. Tres executius trenquen les cadenes que els lliguen al sedentarisme i a la rutina de l’oficina, i s’adonaran mica en mica de com la vida que han portat ha condicionat el seu cos i l’ha deformat. Així, l’espectacle parla de les imposicions i capes que ens posem nosaltres possibles, i de com és possible canviar-les.

Ja a la tarda, l’Auditori Municipal Miquel Pont serà l’escenari de la projecció del film Dumbo, el clàssic de Disney estrenat fa més de 70 anys que tracta temes com l’amistat, l’acceptació, el coratge i la confiança en un mateix. La quarta pel·lícula d’aquesta factoria es podrà veure a les 18 hores, i el preu de l’entrada serà de quatre euros.

Diumenge, La Gran Pallassada i els espectacles The Flamingo’s i Low Cost

L’endemà, diumenge 10 de març, se celebrarà una de les activitats més multitudinàries de la Setmana del Pallasso. Es tracta de La Gran Pallassada, una iniciativa que convida a la ciutadania a assistir-hi disfressada de pallasso en la Concentració de pallassos. Entre d’altres, la proposta, que començarà a les 10 hores, inclourà una xocolatada calenta amb melindros per a tots els assistents, i diversos tallers i jocs que faran gaudir petits i grans.

D’altra banda, a les 12 hores s’ha previst l’espectacle The Flamingo’s, de Los Herrerita, un espectacle de circ per a tota la família on els malabars, l’humor i els monocicles són les eines dels artistes per ficar-se el públic a la butxaca.

Les activitats del cap de setmana acabaran amb l’actuació de la cia. Katraska a l’Auditori Municipal Miquel Pont. A les 18 h començarà Low Cost, un espectacle per a tots els públics que combina el circ, el teatre i la música, on les sorpreses són constants. El preu d’aquesta proposta és de 4 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40