Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotograma de "La fuente de las mujeres"
Fotograma de "La fuente de las mujeres"

La comèdia dramàtica "La fuente de las mujeres" es projectarà diumenge 25 de novembre, a les 18 hores, a l’Auditori

Dijous 22 novembre de 2012

La projecció forma part de les propostes en commemoració del Dia Mundial contra la violència de gènere

La comèdia dramàtica La fuente de las mujeres és la pel·lícula que es podrà veure el proper diumenge a l’Auditori Municipal Miquel Pont. La proposta, organitzada per l’Ajuntament, començarà a les 18 hores i és un dels actes programats per commemorar el Dia Mundial contra la violència de gènere, que se celebra arreu del món cada 25 de novembre.

La pel·lícula, que és podrà veure en versió doblada al castellà, és la història d’un petit poble de l’Orient Mitjà on la tradició exigeix que les dones vagin a buscar aigua, sota un sol ardent, a la font que neix al capdamunt d’una muntanya. Davant d’aquesta situació, Leila, una jove casada, proposa a les altres dones una vaga de sexe: no mantindran relacions sexuals fins que els homes col·laborin amb elles en el transport de l’aigua fins al poble.

L’entrada general per assistir a la projecció d’aquest film francès de 136 minuts de durada té un preu de 4 euros, mentre que els socis del Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) hauran de pagar 2 euros.

Divendres 23, cinefòrum a la Sala d’Actes d’El Mirador

D’altra banda, el CCCV ha programat per demà divendres, dia 23 de novembre, a les 21 h, una nova sessió de cinefòrum a la Sala d’Actes d’El Mirador, amb la projecció del drama turc Lejano.

La pel·lícula, que es projectarà en versió original subtitulada en castellà, se situa a Istambul, on viu i treballa un fotògraf. Aquest, que sent que el pas del temps i les preocupacions de la vida quotidiana l’han allunyat des seus ideals, es veu obligat a acollir a casa seva el seu cosí, un obrer que ha anat a la capital turca per trobar un treball que li permeti viure.

El film va ser premiat l’any 2003 amb el Gran Premi del Jurat i el premi al millor actor (ex-aequo) al Festival de Cannes, i amb el premi FIPRESCI al Festival de Sant Sebastià. La projecció té un preu de 5 euros per al públic general, i és gratuïta per als socis de l’entitat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40