Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la Setmana del Terror Jove
Imatge de la Setmana del Terror Jove

Castellar viurà la Setmana del Terror Jove entre el 29 d’octubre i el 2 de novembre amb activitats diàries

Dijous 25 octubre de 2012

L’Espai Jove, el Club Cinema Castellar Vallès, Fasol i Play Events han organitzat entre el 29 d’octubre i el 2 de novembre la Setmana del Terror Jove, una iniciativa que inclou activitats diàries relacionades amb aquesta temàtica.

Les propostes començaran dilluns, dia 29 d’octubre, al Mercat Municipal, on a les 18.30 hores s’inaugurarà una exposició fotogràfica amb imatges terrorífiques cedides pels usuaris i usuàries de l’Espai Jove. A més, es durà a terme un “flashmob” amb la coreografia del tema “Thriller”, de Michael Jackson.

L’endemà dimarts, dia 30, Ràdio Castellar es convertirà durant mitja hora en una “Ràdio Zombie”. Entre les 11.30 i les 12 hores tindrà lloc a la 90.1 de la FM una tertúlia sobre la possibilitat que hi hagi una invasió zombie a la vila, i les conseqüències que hi hauria. Tothom que hi vulgui participar podrà contactar amb la ràdio municipal en directe i dir-hi la seva.

El cinema també tindrà un espai en les activitats de la Setmana del Terror Jove. Serà amb la projecció d’Insidious, una pel•lícula que es podrà veure dimecres 31 d’octubre, a les 18 hores, a la Sala d’Actes del Mirador. Aquest film nord-americà dirigit per James Wan explica la història de Josh, Renai i els seus tres fills, que es traslladen a una vella casa. Poc després, un desgraciat accident fa que un dels seus fills entri en coma, al mateix temps que comencen a tenir lloc a la casa estranys fenòmens que terroritzen la família. Per poder assistir a la projecció, que té l’aforament limitat a cent persones, cal recollir invitació gratuïta a l’Opensurf d’El Mirador, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.

Les propostes terrorífiques continuaran dijous, 1 de novembre, amb el túnel del terror que s’habilitarà a l’Espai Tolrà entre les 17 i les 00 hores. Les entrades, un total de 500, també es poden trobar totes les tardes de dilluns a divendres a l’Opensurf d’El Mirador. Cal assenyalar que l’entrada al túnel es realitzarà per grups, i que cada entrada inclou un horari per distribuir els participants a l’activitat.

La Setmana del Terror Jove finalitzarà divendres dia 2 de novembre amb diferents activitats. La plaça d’El Mirador acollirà a partir de les 17 hores una gimcana on zombies i supervivents hauran de disputar diverses proves. Les inscripcions a l’activitat es realitzaran el mateix dia, abans de l’inici de la gimcana. Al mateix espai es procedirà a fer el lliurament de premis de l’exposició fotogràfica que haurà estat instal•lada tota la setmana al Mercat Municipal, i també hi començarà una cercavila “zombie walk” on tothom que vagi disfressat anirà caminant fins a l’Espai Tolrà. La Sala Blava d’aquest equipament serà l’escenari, a partir de les 20 hores, de la Festa Halloween 2012, que comptarà amb servei de guarda-roba i bar i que finalitzarà a les 01 hores. Per poder assistir a la Festa de Halloween cal adreçar-se a l’Opensurf d’El Mirador per tal de recollir una de les 500 invitacions.

Tot i que la Setmana del Terror Jove és una iniciativa oberta a tota la població, s’adreça principalment a joves d’entre 12 i 17 anys de la vila. És per això que per poder assistir a la projecció d’Insidious, al túnel del terror i a la Festa Halloween els menors d’edat hauran de portar signada pel pare, la mare o el tutor o tutora legal l’autorització que se’ls facilitarà amb la invitació a les activitats.

Les persones interessades a rebre més informació sobre aquesta iniciativa poden adreçar-se a l’Espai Jove, enviant un correu electrònic a l’adreça espaijove@castellarvalles.cat o bé trucant al telèfon 93 714 40 40.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40