Unes 1.100 persones han passat aquest cap de setmana per l’Espai Tolrà per gaudir de les degustacions i activitats de la 9a Mostra Gastronòmica de Castellar del Vallès, una proposta biennal que enguany ha comptat amb la participació de 15 establiments.
En els tres dies de durada de la Mostra s’han servit prop de 4.000 degustacions als visitants que s’han apropat als 8 restaurants, 3 pastisseries i 4 establiments de begudes que venien les seves propostes culinàries.
A més de l’espai de les degustacions, la Mostra Gastronòmica va incloure un seguit de tallers i xerrades que es van celebrar els dies 20 i 21 d’octubre. Així, dissabte es va celebrar un taller de creació de pizzes adreçat a la població infantil i un taller per aprendre a fer còctels obert a tota la ciutadania. Les propostes de diumenge 21 incloïen una xerrada sobre la història dels licors i un taller de creació de licor de poma. A més, el mateix diumenge es va dur a terme la 16a Trobada de Petits Cuiners, un concurs de cuina adreçat a infants de 6 a 14 anys que enguany va comptar amb la participació de 70 infants.
Cal assenyalar que, a més, durant els dies de la Mostra es va poder gaudir de dues exhibicions de trial a càrrec del pilot Aleix Calsina.