Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment del cartell de l'espectacle
Fragment del cartell de l'espectacle

L’Esbart Teatral de Castellar estrena aquest cap de setmana la comèdia "Màsters"

Dijous 11 octubre de 2012

Montse Noales, Ramon Permanyer, Gabi Ruiz i Sergi Gil són els intèrprets de Màsters, la nova proposta de l’Esbart Teatral de Castellar (ETC) que s’estrenarà avui dijous dia 11 d’octubre a les 21.30 hores a la Sala de Petit Format de l’Ateneu. L’obra també s'hi podrà veure tots els caps de setmana d’octubre, els divendres i dissabtes (dies 12, 13, 19, 20, 26 i 27) a les 21.30 hores i els diumenges (dies 14, 21 i 28) a les 18.30 hores.

Escrit i dirigit per Gabi Ruiz, l’espectacle explica la història de tres estudiants de postgrau que han realitzat un curs sobre el concepte del compromís i que ara han d’obtenir la titulació de màster. Fins a aquest moment han estudiat el curs de manera individual, amb la tutoria d’un catedràtic, però ara hauran de fer la fase final del curs de manera conjunta, intercanviant opinions i informacions. La suposada jornada d’estudi fa sortir les diferents personalitats dels estudiants, que fan que la sessió derivi en una sèrie de malentesos, confidències, complicitats i enfrontaments que acaben convertint la cloenda del curs en una disbauxa.

Així, l’ETC planteja en aquesta comèdia situacions divertides que es van encadenant i que barregen l’absurd i la comicitat amb alguns punts de seny. L’entrada general per poder assistir a l’espectacle té un preu de 8 euros, mentre que els joves i les persones jubilades hauran de pagar 6 euros, i 4 euros els socis de l’ETC.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40