Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una cinquantena de persones assisteixen a l’acte d’inauguració del nou partidor de la plaça del Mestre Gelonch
Una cinquantena de persones assisteixen a l’acte d’inauguració del nou partidor de la plaça del Mestre Gelonch

Una cinquantena de persones assisteixen a l’acte d’inauguració del nou partidor de la plaça del Mestre Gelonch

Dilluns 8 octubre de 2012

Una cinquantena de persones van assistir dissabte al matí a la inauguració oficial del nou partidor de la plaça del Mestre Gelonch, una instal·lació que reparteix aigua a diverses finques de la zona.

Concretament, la reforma ha consistit en la substitució de l’antic partidor de zenc per un de nou d’acer inoxidable. L’aigua, que està considerada com a no potable, es destina al reg d’horts i jardins, o bé a d’altres finalitats no relacionades amb el consum. El partidor correspon a la xarxa que distribueix aigua a 44 habitatges dels carrers de Sant Iscle i Sala Boadella, i de les cases particulars de l’entorn de la plaça.

L’acte va ser organitzat per la Comunitat de Regants Aigües de Canyelles, i va estar presidit per l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i pel president de la comunitat, Josep-Oriol Font. L’alcalde va elogiar la tasca de l’entitat per mantenir aquesta insfraestructura, i va apuntar que “a partir de l’evolució de l’aigua de la Comunitat de Regants podem seguir el fil de la història de Castellar”.

Font va coincidir amb l’alcalde en el fet que “des dels seus orígens, l’aigua de Canyelles ha estat vinculada a Castellar, en el seu progrés i el seu creixement”, i va destacar que “la Comunitat ha contribuït molt al desenvolupament d’aquest poble en subministrar i cedir fins i tot part de la seva aigua per a l’interès general”. A més, el president de la Comunitat va explicar que la reforma que s’inaugurava era “l’última d’un cicle de remodelacions que l’entitat havia programat fa 7 o 8 anys”. Així, les obres han suposat també l’arranjament dels partidors dels carrers General Boadella i Puig de la Creu.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40