Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’espai familiar La Casa de les 3 Moreres farà una jornada de portes obertes dimarts 18 de setembre
L’espai familiar La Casa de les 3 Moreres farà una jornada de portes obertes dimarts 18 de setembre

L’espai familiar La Casa de les 3 Moreres farà una jornada de portes obertes dimarts 18 de setembre

Dimecres 12 setembre de 2012

El període d’inscripcions al curs 2012-2013 d’aquest espai adreçat a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies, s’obrirà el mateix 18 de setembre

L’espai familiar La Casa de les 3 Moreres, adreçat a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies, ha organitzat per al proper dimarts, dia 18 de setembre, una jornada de portes obertes que tindrà lloc de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores per donar a conèixer l’espai i les novetats del nou curs.

A més, La Casa de les 3 Moreres, que ofereix suport a la criança i educació dels fills i filles, obrirà el mateix dia el període d’inscripcions per al curs 2012-2013. Així, les persones que tinguin interès a prendre part d’aquest projecte educatiu, que es troba situat a l’Escola Bressol Municipal Colobrers, podran formalitzar les inscripcions fins al 21 de setembre, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h a la mateixa escola bressol.

Cal recordar que el servei ofereix suport a la criança i l’educació dels fills i filles, i compta amb el suport i la orientació de dues professionals de la psicologia. Mentre els nens i nenes hi trobaran un espai per relacionar-se i jugar, les famílies podran participar de diverses activitats formatives, intercanviar experiències i resoldre aquells dubtes que es plantegen relacionats amb el desenvolupament dels infants. A més, els infants poden participar de sessions lúdiques, entre d’altres propostes.

La Casa de les 3 Moreres iniciarà el curs 2012-2013 el proper dilluns dia 1 d’octubre. L'horari d’assistència és d’un dia a la setmana, els dimarts, dimecres o dijous de 10 a 12 h.

Per més informació, cal adreçar-se a la Regidoria d’Educació (c. de Portugal, 2C, tel. 93 714 40 40) o bé a l’Escola Bressol Municipal Colobrers (c. Prat de la Riba, 23, tel. 93 714 22 19), demanant per l’Espai Familiar de la Casa de les 3 Moreres, els dimarts, dimecres o dijous de 10 a 12 hores.

Es mantenen obertes les inscripcions a la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres

D’altra banda, avui dimecres, 12 de setembre, començarà el nou curs de la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres, un dels serveis adreçat als infants de P3 a 6è de primària que ofereix la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castellar.

Aquest servei manté encara obertes les inscripcions a tots els seus grups, és a dir, els grups de petits (3 i 4 anys), mitjans (5 a 8 anys) i grans (9 a 12 anys), que podran participar de les activitats programades un o dos dies setmanals fixos, a escollir entre qualsevol combinació dels cinc dies de la setmana. Cal destacar que, a més dels horaris habituals de establerts les tardes de dilluns a dijous, enguany s’ha creat un nou grup que funcionarà els divendres.

Les inscripcions es poden formalitzar de 17 a 19.30 hores al mateix equipament, situat al número 6 del carrer de Sala Boadella.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40