Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Cris Juanico
Cris Juanico

El cantant menorquí Cris Juanico presentarà divendres, a les 21.30 hores, el seu disc "Dues pedres" als Jardins del Palau Tolrà

Dimecres 4 juliol de 2012

El cantant menorquí Cris Juanico presentarà divendres a Castellar el seu últim treball, Dues pedres, en un nou concert inclòs en el cicle de les Nits d’Estiu 2012 que tindrà lloc a les 21.30 hores als Jardins del Palau Tolrà.

Juanico, acompanyat pel contrabaixista Joan Solà-Morales (Umpah-pah), mostrarà el nou embolcall amb què ha vestit les cançons d’ara i d’abans, sense perdre de vista les referències i l’aire mediterrani que sempre han respirat les seves propostes. Amb el disc Pedres que rallen (2010) de rerefons, i sense deixar de banda melodies anteriors, l’espectacle que es podrà veure divendres a la vila parteix del minimalisme de tres instruments principals (la veu, la guitarra i el contrabaix), que fa lluir l’essència de les cançons.

Cris Juanico acumula ja més de 20 anys com a professional del món de la música. Durant aquest temps ha tastat moltes facetes musicals, i ha estat membre de grups com Ja t’ho diré o Menaix a Truà. El 2002, però, va iniciar la seva carrera en solitari, que s’ha traduït, fins ara, en sis discs de temàtica diferent. A més, també des de l’any 2002, és el responsable del segell discogràfic i els estudis de gravació Aumón, per on han passat diferents artistes de Menorca com Inventari, S’Ensamble, Agrupació Musical de Ciutadella o Jazz do it.

Si voleu conèixer més sobre Cris Juanico, podeu consultar el seu web, http://www.crisjuanico.com. Trobareu tota la programació de les Nits d’Estiu a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40