Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Cobla Ciutat de Girona enceta dijous 5 de juliol el cicle de sardanes de les Nits d’Estiu
La Cobla Ciutat de Girona enceta dijous 5 de juliol el cicle de sardanes de les Nits d’Estiu

La Cobla Ciutat de Girona enceta dijous el cicle de sardanes de les Nits d’Estiu

Dimarts 3 juliol de 2012

La Cobla Ciutat de Girona serà la primera de les tres formacions que oferiran sengles audicions de sardanes els propers dijous del mes de juliol, dins el cicle de les Nits d’Estiu.

La plaça del Mercat serà l’escenari d’aquesta activitat, que començarà a les 21.30 hores i que és una de les habituals del cicle. La Cobla Ciutat de Girona, que ja ha actuat a la vila en diverses ocasions, es va fundar l’any 1975, i des de llavors ha estat una de les més populars dins el món cultural català, tant per la seva qualitat com per la seva professionalitat. Durant tots aquests anys, ha destacat per la seva trajectòria dins l’àmbit de la música popular catalana, amb una dedicació plena i un treball constant de cooperació.

Formada actualment per onze instrumentistes d’alt nivell, la Cobla Ciutat de Girona ha esdevingut una de les cobles més sol·licitades d’arreu de Catalunya.

Les dues formacions que completaran el cicle de sardanes de les Nits d’Estiu 2012, dijous 12 i 19 de juliol, seran les cobles Lluïsos de Taradell i Jovenívola.

Segona sessió del curs de salsa i roda cubana

D’altra banda, demà dimecres, 4 de juliol, se celebrarà la segona sessió del curs de salsa i roda cubana que està oferint el Grup de Ball Lluna Plena des del passat dimecres.

L’entitat, que porta a terme aquesta proposta per segon any consecutiu en el marc de les Nits d’Estiu, i convida la ciutadania a ballar tots els dimecres del mes de juliol a la plaça de Catalunya, de 21 a 22.30 hores. El curs és gratuït.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40