Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El correfoc de les Nits d'Estiu serà una de les activitats del cap de setmana
El correfoc de les Nits d'Estiu serà una de les activitats del cap de setmana

El foc, la música i el ball protagonitzen un nou cap de setmana de les Nits d’Estiu

Dijous 28 juny de 2012

Foc, música i ball seran les principals activitats que tindran lloc durant el proper cap de setmana dins el cicle de les Nits d’Estiu d’enguany. En total, són cinc les propostes programades entre divendres i diumenge, comptant el correfoc organitzat pels Diables de Castellar, el concert que oferirà l’Orquestra Castellar amb la col·laboració de diferents entitats i tres balls, un a la plaça de Catalunya i dos més a la Sala Blava de l’Espai Tolrà.

Així, la primera de les activitats del cap de setmana serà un doble correfoc que protagonitzaran divendres la colla de Diables de Castellar i la colla Espurnes, aquesta última integrada pels més joves de l’entitat. Ambdues propostes començaran a les 21.30 hores, i recorreran, respectivament, l’Era d’en Petasques i els carrers Escorxador, Sèquia, Roques i Mina, i el carrer Sant Miquel, la plaça Vella i els jardins del Palau Tolrà.

El mateix divendres, un cop finalitzi el correfoc, la ciutadania podrà acostar-se a la plaça de Catalunya, s’ha programat una festa country a càrrec de l’entitat Amics del Ball de Saló, que posarà el punt i final a la proposta “Comerç Castellar, ofertes de dia, i a la nit a ballar”. Aquesta és una iniciativa dels establiments associats a Comerç Castellar, que durant tot el dia oferiran ofertes, descomptes i promocions.

L’endemà, dissabte 30 de juny, la plaça d’El Mirador serà l’escenari de la celebració del 15è aniversari de l’Orquesta Castellar. La formació, acompanyada per Artcàdia, Espaiart, SonaSwing i l’Esbart Teatral de Castellar, oferirà un concert ballable a les 21.30 hores. El programa de l’actuació es dividirà en dues parts; durant la primera es podran escoltar les Corals Musicorum d’Espaiart, sota la direcció de Sònia Gatell i amb Abel Garriga al piano. Durant la segona part, l’Orquestra Castellar, les Corals Musicorum i el combo de l’escola de música Artcàdia interpretaran diferents peces musicals. Entre d’altres, es podrà gaudir de cançons tan conegudes com “Something stupid”, “Fly me to the moon”, “My baby don’t care”, “It don’t mean a thing”, “Fever” o “New York”.

L’oferta de les Nits d’Estiu del proper cap de setmana es completarà amb dos balls organitzats per l’associació Amics del Ball de Saló, que tindran lloc dissabte i diumenge a la Sala Blava de l’Espai Tolrà. D’una banda, dissabte 30 de juny, a les 22.30 hores, s’hi durà a terme una festa country, mentre que l’endemà diumenge, primer dia del mes de juliol, es podrà participar d’un ball a càrrec del grup De Gala.

Cal recordar que, a més, aquesta mateixa tarda el grup vallesà Moments actuarà a la plaça del Mercat a les 19.30 hores, dins la gira 7 colors.

Les propostes de les Nits d’Estiu, que s’allargaran durant els mesos de juliol i agost, es poden consultar clicant l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40