Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'espectacle "Els dolents"
Imatge de l'espectacle "Els dolents"

La Temporada de Teatre i Música d’hivern-primavera es tanca amb "Els dolents", una obra interpretada per Manel Barceló

Divendres 20 abril de 2012

L’espectacle es podrà veure diumenge, a les 18.30 hores, a l’Auditori Municipal Miquel Pont

El reconegut actor Manel Barceló és l’únic intèrpret de l’espectacle teatral que diumenge tancarà la Temporada Estable de Teatre i Música d’hivern-primavera. Els dolents (Shakespeare’s villains) és el títol de la proposta, que començarà a les 18.30 hores a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Barceló, un apassionat de Shakespeare, interpreta en solitari en aquest escenari el text de Steven Berkoff (amb traducció de Màrius Serra), dirigit per Ramon Simó. Així, es convertirà en Iago, Ricard III, els Macbeth, Shylock, Hamlet o Oberon, lluitant alhora al costat i contra els dolents, interpretant fins a una setantena de personatges.

L’espectador riurà amb Barceló, i veurà amb ell el costat feble dels malvats i les seves contradiccions, però també coneixerà la seva força i el seu poder. Així, doncs, l’actor ensenyarà el públic una altra manera d’entendre el mal i potser de desarmar-lo, que és jugant amb ell.

Per poder assistir a l’espectacle es podran comprar entrades a la taquilla de l’Auditori, que s’obrirà una hora abans de l’inici de la representació. L’espectacle té un preu de 15 euros (11 euros en cas ser menor de 25 anys, major de 65 anys, membre del Voluntariat de la Llengua, i soci de l’Esbart Teatral o de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40