Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un assaig de l'obra "Això no és vida!"
Imatge d'un assaig de l'obra "Això no és vida!"

L’Esbart Teatral de Castellar estrena aquest cap de setmana l’obra Això no és vida!

Divendres 20 abril de 2012

La nova proposta de l’entitat es podrà veure en diverses sessions fins al proper dia 6 de maig

L’Esbart Teatral de Castellar del Vallès (ETC) estrenarà aquest cap de setmana la seva darrera proposta, Això no és vida!, un espectacle d’Albert Espinosa, Sergi Belbel i David Plana que en aquesta ocasió ha dirigit Llorenç Genescà. L’obra es podrà veure tots els caps de setmana fins al proper dia 6 de maig, i també dimarts 1 de maig, a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

L’obra, dirigida per Llorenç Genescà, és una radiografia àcida i sarcàstica de la vida de cinc dones que pateixen alguns dels mals més habituals de la vida contemporània. Així, segons ha explicat Genescà, “hi trobem cinc estereotips diferents de dones: una de presumida, una altra d’estressada, una tercera d’agressiva, una altra d’ingènua, i una de depressiva”. Així, l’espectador serà testimoni d’un quintet d’inseguretats manifestades mitjançant una dona hiperactiva encegada per l’organització, una depressiva suïcida, una executiva irritable i agressiva, una ingènua conformista i una addicta a la cirurgia estètica incapaç d’acceptar-se a si mateixa. Totes cinc coincideixen “en un lloc especial i peculiar que els costarà identificar i, per entendre on són i què passa, s’expliquen les vides les unes a les altres”.

L’espectacle es divideix en quatre escenes corals i cinc escenes més protagonitzades per cadascuna de les actrius: Agnès Hernández, Mònica Clarà, Mònica Mimó, Mònica Plana i Montse Gatell, que estaran acompanyades per Sara Schkot.

Això no és vida! s’estrena avui 20 d’abril a les 21.30 hores i es podrà veure a la mateixa hora els divendres 27 i 4 de maig, i els dissabtes 21 i 28 d’abril i 5 de maig. Els diumenges 22 i 29 d’abril i 6 de maig, i també dimarts 1 de maig, l’espectacle començarà a les 18.30 hores.

Per poder-hi assistir, es poden reservar entrades anticipades a través de l’Esbart Teatral de Castellar, trucant al telèfon 93 715 87 17. També es podran comprar entrades, si no s’han exhaurit, una hora abans de l’inici de l’acte a la taquilla de l’Ateneu.

El preu de l’entrada general és de 10 euros. Les persones menors de 20 anys, majors de 65 anys, membres del Voluntariat per la Llengua i socis de l’Aula d’Extensió Universitària i de l’ETC hauran de pagar 7 euros, mentre que per als socis de l’ETC el preu de l’entrada serà de 4 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40