Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment del cartell promocional de l'obra
Fragment del cartell promocional de l'obra

L’Auditori Municipal acull dissabte la proposta teatral "Rates (abans que la lluna caigui)", de deLirio Teatre

Dijous 12 abril de 2012

L’Auditori Municipal Miquel Pont serà l’escenari el proper dissabte, 14 d’abril de la proposta teatral Rates (abans que la lluna caigui), una producció de deLirio Teatre que es podrà veure a les 21.30 hores.

Aquest nou espectacle inclòs en les activitats de la Temporada Estable de Teatre i Música d’hivern-primavera 2012 se situa en un parc infantil abandonat als fores de la ciutat, des d’on es veu una enorme lluna plena. Allà es troben tres desconeguts, interpretats pels actors Arántzazu Ruiz, Xavi Siles i el castellarenc Adrià Olay, que reben la notícia que els queden poques hores de vida. La proposta, escrita i dirigida per Javi J. Moyano, parla, doncs, de la soledat i de la por de viure.

Per poder assistir a l’espectacle es poden comprar entrades anticipades al Servei d’Atenció Ciutadana, situat a El Mirador (de dilluns a dijous, de 8.30 a 19.00 h i divendres, de 8.30 a 14.00 h), i a la taquilla de l’Auditori, que s’obrirà una hora abans de l’inici de la representació.

L’espectacle té un preu de 10 euros (7,5 euros en cas ser menor de 25 anys, major de 65 anys, membre del Voluntariat de la Llengua, soci de l’Esbart Teatral o de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40