Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Graelles de Castellar Vell
Graelles de Castellar Vell

L’Ajuntament dóna a conèixer el calendari de funcionament de les barbacoes de Castellar Vell dels mesos de primavera i estiu

Dimarts 3 abril de 2012

LL’Ajuntament de Castellar del Vallès ha donat a conèixer aquesta setmana el calendari de funcionament de l’àrea d’esbarjo de Castellar Vell per als mesos de primavera i estiu d’enguany, confeccionat en base a les mesures de prevenció d’incendis que preveu la Generalitat de Catalunya.

Així, durant el mes d’abril, les barbacoes estaran obertes per a ús lliure entre setmana i els caps de setmana. En cas de voler accedir al recinte en vehicle, caldrà sol·licitar l’autorització corresponent. El mateix funcionament s’aplicarà el mes de maig entre setmana, tot i que els caps de setmana i festius no caldrà demanar autorització per a l’accés en vehicle ja que l’àrea d’esbarjo comptarà amb un vigilant entre les 11 i les 19 hores.

Per als mesos de juny, juliol i setembre, el calendari estableix que les barbacoes només estaran obertes els caps de setmana i festius, i que no s’haurà de demanar autorització per accedir al recinte en vehicle ja que també hi haurà un vigilant. Durant aquest període, les barbacoes estaran tancades entre setmana.

Pel que fa al mes d’agost, les barbacoes estan tancades i no s’autoritza l’accés al recinte en vehicle.

Cal recordar que qui vulgui utilitzar les barbacoes ha de portar la llenya i les graelles i que, en cap cas, es pot fer foc a terra.

Podeu consultar la normativa d’accés a Castellar Vell i el tràmit de sol·licitud de l’entrada en vehicle al recinte al web a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40