Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Sant Josep 2012
Sant Josep 2012

La plaça Major es torna a omplir de públic per celebrar la festivitat de Sant Josep

Dimarts 20 març de 2012

La festa de Sant Josep va aplegar una gran quantitat de públic a la plaça Major de Castellar del Vallès en la que és una de les activitats més participatives de l’any a la vila. La Fira d’aliments artesanals que va instal·lada durant tot el dia va ser el principal atractiu d’aquesta festivitat que enguany va comptar també amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Enguany van ser una setantena, deu més que l’any 2011, les parades vingudes principalment d’arreu de Catalunya que van exposar per a la seva venda productes tan variats com embotis, formatges, mel, pol·len, creps, oli d’oliva, vins, llaminadures, tòfones i bolets, bunyols, cafès o dolços.

D’altra banda, a les 10.30 hores, es va portar a terme el tradicional repartiment de coca a la plaça del Mercat, gentilesa de les pastisseries Andreví, Villaró, Muntada i Domènec, dels forns Sant Jordi, Viñas, Sant Llorenç, Grané i O’Pan, i de la Fleca Miserachs.

Les previsions de pluja, que es van complir a partir de les 18.30 hores, van fer que al matí hi hagués més participació ciutadana que a la tarda.

150 metres lineals de grafits a la plaça Major

Amb la festa de Sant Josep ahir dilluns, 19 de març, la plaça Major estrenava els nous grafits que des del cap de setmana es poden admirar a la tanca perimetral que envolta l’obra privada de la plaça Major, i que són el resultat del Castellart Urban FestivaL.

Dissabte i diumenge, diversos membres del grup SANDE de Grafftastik, un col·lectiu de joves amb seu social a Sabadell que es dedica a la pintura artística urbana, van ser els encarregats de donar color al mur situat entre el passeig Tolrà, el passeig de la plaça Major i la plaça d’El Mirador.

La pintada de grafits de temàtiques relacionades amb la natura, les arts escèniques o la infància es va complementar amb diferents activitats paral·leles, com la música en directe amb actuacions de DJ’s, demostracions de parkour-triking (acrobàcies urbanes a la via pública) i una actuació de break dance.

La proposta estava organitzada per SANDE, amb el suport de les regidories de Joventut i Cultura.

Activitats de la Setmana del Pallasso

L’ambientació a la plaça Major i rodalies s’ha completat aquest cap de setmana amb les primeres activitats de Vallesclown 2012. Així, dissabte 17 de març, la ciutadania va poder gaudir de les propostes a l’aire de lliure quer duien per títol Los Caneca Show i Postal Express, que van aplegar un bon nombre d’espectadors. Diumenge, 18 de març, va ser el torn de "La gran pallassada", que va incloure una xocolatada, la tradicional concentració de pallassos i l’actuació de la companyia The Wandering Orchestra. I finalment, ahir dilluns, 19 de març, es proposaven diversos tallers relacionats amb el món del clown.

Els espectacles exteriors es van anar combinant durant tot el cap de setmana amb diversos espectacles de sala: Neda que neda, de la Cia. La Bleda, que es va poder veure a la Biblioteca Antoni Tort; i Las gallegas, de la Cia Lolita i Corina i Zirocco, de Cascai Teatre, ambdós a l’Auditori Municipal Miquel Pont. També a l’Auditori es va poder veure la pel·lícula Pájaros de papel.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40