Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de la Fira de Sant Josep
Imatge d'una edició anterior de la Fira de Sant Josep

Una setantena de parades d’aliments artesanals seran dilluns a la plaça d’El Mirador per participar a la Fira de Sant Josep

Dimecres 14 març de 2012

Una setantena de parades s’instal·laran a la plaça d’El Mirador el proper dilluns, 19 de març, per oferir els seus productes en el marc de la Fira d’aliments artesanals que cada any es porta a terme amb motiu de la festivitat local de Sant Josep.

Entre els productes que vendran les parades, vingudes principalment d’arreu de Catalunya, es trobaran embotits, formatges, pa i pastisseria, mel, melmelada, codony, pol·len, creps, oli d’oliva, vins, cafè, llaminadures, fruits secs, garrapinyades, tòfones i bolets, olives, bunyols, nous i aliments fets amb nous, rínxols de patates, herbes, tes, cafès, dolços naturals, anxoves o tonyines. Enguany hi haurà unes 10 parades més que a l’edició anterior.

Les activitats de la Fira de Sant Josep, que estarà oberta matí i tarda, inclouran també repartiment de coca a la plaça del Mercat, a les 10.30 hores, gentilesa de les pastisseries Andreví, Villaró, Muntada i Domènec, dels forns Sant Jordi, Viñas, Sant Llorenç, Grané i O’Pan, i de la Fleca Miserachs.

A més, a les 17.30 hores es podrà gaudir a la plaça Major d’una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

En cas de pluja, les activitats quedaran suspeses.

Activitats de la Setmana del Pallasso

D’altra banda, i durant tot el dia, es podrà gaudir de diferents propostes emmarcades en la Setmana del Pallasso de Castellar del Vallès “Vallesclown”. D’entre aquestes, destaca l’espectacle Zirocco, de la Cia. Cascai Teatre. Es tracta de l’últim espectacle en solitari del clown Marcel Tomàs, que es multiplica per representar tots els protagonistes de diverses històries breus en què l’humor és el principal ingredient.

La representació, que forma part també de la Temporada Estable de Teatre i Música d’hivern-primavera, es podrà veure a les 18.30 hores a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Per assistir-hi, es poden comprar entrades anticipades al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC), situat a El Mirador, de dilluns a dijous de 8.30 a 19 hores i divendres, de 8.30 a 14 hores, o bé a la taquilla de la Setmana del Pallasso, que des d’avui mateix s’instal·larà a la plaça del Mercat. L’horari d’obertura d’aquesta taquilla és els dies 14, 15 i 16 de març, de 18 a 20 hores, i els dies 17, 18 i 19 de març, d’11 a 13 hores i de 17 a 19 hores. Si no s’han exhaurit, també hi haurà entrades disponibles a la taquilla de l’Auditori el mateix dia de l’espectacle, des d’una hora abans del seu inici.

A més, a les 20.30 hores es farà un homenatge al pallasso Manel Vallès “Totó” a la Sala Polivalent d’El Mirador. En el mateix espai, mitja hora més tard, es farà el lliurament del guardó Sabatot Alegre a Marcel Gros.

Cal recordar que d’11 a 13.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores, a la plaça del Mercat, es podrà participar d’una tómbola, realitzar un taller de confecció de xapes o deixar-se fotografiar amb una silueta de pallasso.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40