Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

2n premi: “Carbasses” de Carme Vidal
2n premi: “Carbasses” de Carme Vidal

Jaume Calsina guanya el primer premi del concurs de fotografia de la 16a Setmana Verda de Castellar del Vallès

Divendres 9 març de 2012

La fotografia “El calçot”, de Jaume Calsina, ha guanyat aquest 2012 el primer premi del concurs de fotografia de la Setmana Verda de Castellar del Vallès. L’acte de lliurament de premis, que es va dur a terme ahir dijous al Mercat Municipal va comptar amb l’assistència del regidor de Medi Ambient, Aleix Canalís i va suposar també la inauguració de l’exposició de les 28 imatges presentades al concurs per part de 15 participants.

Els productes alimentaris de proximitat era la temàtica requerida per participar al concurs. Mentre que “El calçot”, de Jaume Calsina, va ser guardonada amb 150 euros, “Carbasses”, de Carme Vidal, que va quedar en segon lloc, va rebre un premi de 120 euros. El tercer premi, de 90 euros, va recaure en la imatge “Fruits del camp”, de Carme Mas.

El jurat està composat pels fotògrafs castellarencs, Jordi Serra, Vicenç Serra, Josep Graells i Josep Vila, a més del representants de la secció de fotografia del Centre Excursionista de Castellar, Guillem Díaz.

L’exposició de les imatges del concurs de la Setmana Verda es podrà visitar al Mercat tots els dies feiners fins al dissabte 24 de març, de 9 a 21 hores.  A banda de l’exposició de fotografies, la 16a Setmana Verda enguany dedicada als productes de proximitat, ha previst una fira de productors i distribuïdors que es durà a terme demà dissabte dia 10 de març. Així, de 10 a 14 hores, Agrobotiga, Can Bogunyà, Mel de Mil Flors (Sant Feliu del Racó), Confitures La Codina, Can Mariner, El Sabater Vell, Granja La Roca, Agrosans i Forn de Can Santpere exposaran i vendran els seus productes al carrer de Sala Boadella, en el tram entre la carretera de Sentmenat i el carrer de l’Hospital.

El mateix dissabte 10 de març, a les 11.30 hores, els infants de la vila podran prendre part d’un concurs per triar mongetes del ganxet. Per parelles, i amb un temps limitat, els infants hauran de destriar les mongetes bones de les dolentes.

En el marc del mateix programa, avui divendres, 9 de març, els restauradors locals Carles Calsina, del restaurant Garbí, i Joan Muntada, de la pastisseria Muntada, han ofert una sessió de cuina en directe amb productes de proximitat al Mercat Municipal. En total s’han explicat tres receptes: el restaurant Garbí ha ensenyat dos plats titulats “Verat, cigrons menuts i col de trinxat” i “Chutney de tomàquet del mugronet i calçots” mentre quel a pastisseria Muntada ha ensenyat els secrets per fer una bona crema catalana.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40