Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El grup Ix! presenta dissabte a Castellar el seu darrer treball discogràfic, titulat "Immersió"
El grup Ix! presenta dissabte a Castellar el seu darrer treball discogràfic, titulat "Immersió"

El grup Ix! presenta dissabte a Castellar el seu darrer treball discogràfic, titulat "Immersió"

Dimecres 7 març de 2012

El grup vallesà Ix! serà aquest dissabte a l’Auditori Municipal Miquel Pont per presentar el seu darrer treball discogràfic, titulat Immersió. L’actuació, que s’emmarca en les propostes de la Temporada Estable de Teatre i Música d’hivern-primavera, començarà a les 21.30 hores.

Ix! ha enregistrat el tercer treball de la seva carrera gràcies a les donacions dels seus seguidors. Aquest disc, que defineixen com “el més lluminós” que han fet, compta amb un total de deu cançons, totes elles amb lletra de David Mullor, el vocalista del grup. L’àlbum mostra uns Ix! sense embuts, més directes en la composició musical, més compromesos amb l’actualitat cultural que els pertany, més clars que mai, i tot això sense perdre l’onírica que els caracteritza: diversitat de textures, atreviment i qualitat marca de la casa.

"Tenim un grup que pretén ser més poètic que polític, però arriba un moment en què t'has de mullar. Tothom ha de dir la seva. I els músics també", explica Mullor, que presenta així el tema Immersió. Aquesta peça que ha donat títol al nou treball va ser escrita arran de la sentència del Tribunal Constitucional espanyol sobre la immersió lingüística.
 
A més de David Mullor, els components d’Ix! són Eduard Farrés (teclats), Aitor Chartos (baix), Albert Freixas (guitarra) i Eduard González (bateria).

Per poder assistir al concert es poden comprar entrades anticipades a través del sistema integrat Tel·Entrada de Caixa Catalunya, que permet adquirir els tiquets en línia al web www.telentrada.cat o bé trucant al telèfon 902 10 12 12. També es poden comprar entrades anticipades al Servei d’Atenció Ciutadana, situat a El Mirador (de dilluns a dijous, de 8.30 a 19.00 h i divendres, de 8.30 a 14.00 h), i a la taquilla de l’Auditori, que s’obrirà una hora abans de l’inici del concert. L’espectacle té un un preu de 10 euros (7,5 euros en cas ser menor de 25 anys, major de 65 anys, membre del Voluntariat de la Llengua, soci de l’Esbart Teatral o de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40