Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Aspecte de la Sala Lluís Valls Areny d'El Mirador durant la sessió d'acollida del 29 de febrer de 2012
Aspecte de la Sala Lluís Valls Areny d'El Mirador durant la sessió d'acollida del 29 de febrer de 2012

Una trentena de persones assisteixen a la primera sessió d’acollida organitzada per l’Ajuntament la legislatura 2011-2015

Dijous 1 març de 2012

Una trentena de persones van assistir ahir a la tarda a la primera sessió d’acollida organitzada per l’Ajuntament aquesta legislatura 2011-2015, que s’adreçava a totes les persones que, independentment del seu origen, han arribat a Castellar els últims mesos per fixar-hi la seva residència.

La sessió es va celebrar a la Sala Lluís Valls Areny d’El Mirador, i va comptar amb la presència de l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i de la regidora de Nova Ciutadania, Glòria Massagué, que van facilitar a tots els assistents informació pràctica sobre els recursos i serveis que poden trobar a Castellar del Vallès, de les tradicions de la vila i dels llocs emblemàtics del municipi, entre d’altres aspectes. Les persones que van assistir a la sessió van visitar a continuació les instal·lacions d’El Mirador i del Palau Tolrà.

Aquest tipus de sessions s’emmarquen dins el Pla de Recepció i Acollida Municipal (PRAM), elaborat amb el suport de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, que recull les actuacions adreçades a persones nouvingudes. La propera sessió informativa d’acollida tindrà lloc al mes de juliol d’aquest mateix any.

Tal i com s’ha fet en les anteriors ocasions, la Regidoria de Nova Ciutadania enviarà cartes a totes les persones que s’empadronin a Castellar del Vallès en els propers mesos per convidar-les a l’acte. Així, mentre que per a la sessió celebrada ahir es van convocar totes les persones empadronades a Castellar entre els mesos de juliol a desembre de 2011, per a la propera trobada s’enviaran cartes a les persones que arribin a la vila entre els mesos de gener i juny.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40