Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

D'esquerra a dreta, el director de cinema Santiago A. Zannou, el productor Víctor Martí i el director de fotografia castellarenc Albert Pascual
D'esquerra a dreta, el director de cinema Santiago A. Zannou, el productor Víctor Martí i el director de fotografia castellarenc Albert Pascual

150 persones assisteixen a la inauguració del BRAM! 2012, que va comptar amb la presència del director Santiago A. Zannou

Divendres 24 febrer de 2012

A l’acte inaugural també hi van ser presents el director de fotografia castellarenc Albert Pascual i el productor Víctor Martí

El director de cinema Santiago A. Zannou, guanyador del premi Goya al millor director novell per El truco del manco, va assistir ahir a la sessió inaugural de la 4a edició de la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM!, en què es va projectar el seu últim film, el documental La puerta de no retorno.

Davant de 150 espectadors, i acompanyat pel director de fotografia de la pel·lícula, el castellarenc Albert Pascual, i pel productor de la mateixa, Víctor Martí, Zanoou va presentar aquesta proposta, que va definir com “un treball fet amb l’ànima, que pretén transmetre valors i generar sentiments”. I és que a la pel·lícula Zannou plasma la història del seu pare, Alphonse, un immigrant que retorna al seu país natal, Benín, 40 anys després de la seva marxa, buscant la reconciliació amb la seva única germana viva i el perdó dels seus avantpassats.

Zannou, Martí i Pascual van coincidir a destacar el caràcter humà de la pel·lícula, un projecte que per la vinculació personal del director “va ser diferent de la resta des del principi”, segons va afegir el director de fotografia. Per la seva banda, Víctor Martí va apuntar que, des de la productora, Shankara Films Dokia Films, “vam veure des de l’inici que el projecte s’adaptava a nosaltres, i estem molt contents amb el resultat”.

En la presentació del film, Zannou va indicar als assistents que el que estaven a punt de veure era “una pel·lícula honesta, feta amb poesia i respecte a una persona que té una història trista però plena d’amor, i que comptava amb la dificultat d’estar pendent, al mateix temps que vivia els fets, del treball que estava fent el seu fill”.

L’acte inaugural del BRAM! 2012 va comptar també amb l’assistència del president del Club Cinema Castellar Vallès, Pere Joan Ventura, i de l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez.

Set pel·lícules més fins que es tanqui el BRAM! diumenge 26 de febrer

Des d’avui i fins al proper diumenge, en què es tancarà la 4a edició de la Mostra de Cinema BRAM!, l’Auditori acollirà encara la projecció de set pel·lícules de temàtica i origen divers.

Així, avui divendres es projectaran els films Another year, de Mike Leigh, a les 19 hores, i Nader y Simin, una separación, d’Asghar Farhadi, a les 22 hores. Dissabte, serà el torn d’El niño de la bicicleta, dels germans Dardenne, i d’Un dios salvaje, de Roman Polanski, que es podran veure, respectivament, a les 19 i a les 22 hores. El mateix dissabte, a les 16.30 hores, tindrà lloc el BRAM! Infantil, adreçat a infants de més de quatre anys, que inclou la projecció de Kerity, la casa dels contes. A continuació, els infants podran triar entre assistir a unes projeccions d’animacions o bé a uns tallers de paper i cinema.

Les projeccions del BRAM! 2012 es tancaran diumenge amb Criadas y señoras, de Tate Taylor, a les 17 hores, i La voz dormida, de Benito Zambrano, a les 20.30 hores.

Cal recordar que enguany s’ofereix als espectadors la possibilitat d’adquirir abonaments per a les pel·lícules que es podran veure de divendres a diumenge (excepte la sessió infantil) a un preu de 10 euros.

La programació i tota la informació relacionada amb el BRAM! 2012 es pot consultar a la pàgina web www.clubcinemacastellar.com/cicle/bram-2012 i a l'enllaç que apareix a la part superior d'aquesta mateixa pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40