Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del concert del quartet Chamorro Motis Big Four a la Sala Blava de l'Espai Tolrà el passat divendres 27 de gener
Imatge del concert del quartet Chamorro Motis Big Four a la Sala Blava de l'Espai Tolrà el passat divendres 27 de gener

La Sala Blava aplega 300 persones en el concert del quartet Chamorro Motis Big Four

Dilluns 30 gener de 2012

Prop de 200 persones assisteixen als dos primers espectacles de la Temporada Estable de Teatre i Música d’hivern-primavera

El quartet Chamorro Motis Big Four va exhaurir les 300 entrades que s’havien posat a la venda per al concert que van oferir la nit de divendres 27 de gener a la Sala Blava de l’Espai Tolrà.

El quartet, amb Andrea Motis i Joan Chamorro, va protagonitzar un concert ballable organitzat pel grup SonaSwing de l’entitat Castellarenca Zona Dansa, amb la col·laboració de TerrassaHoppers, Swing El Gimnàs de Sabadell i l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Durant l’acte, que s’adreçava tant a persones balladores com no balladores, es va poder gaudir de nombroses peces de swing, jazz i blues, com Some of these days o Cheek to cheek.

D’altra banda, les dues primeres propostes incloses en el cicle de Teatre i Música de la temporada d’hivern-primavera 2012 van atraure aquest cap de setmana un total de 195 espectadors a l’Auditori Municipal Miquel Pont. La proposta amb més espectadors va ser Live, amb 115 assistents, l’espectacle de Carles Xuriguera i Fel Faixedas que es va poder veure diumenge, després que es decidís substituir, a causa de problemes tècnics de la pròpia companyia, la road movie teatral No som res per aquesta altra obra. Música, improvisació, intimitats, diàlegs punyents, poesia i ironia eren alguns dels ingredients d’aquesta late show teatral que, segons la mateixa companyia, no pretén res més que alegrar el públic perquè vagi a dormir content.

El dia abans, dissabte 28 de gener, la temporada s’inaugurava amb el concert del pianista Jorge Gil Zulueta titulat Un piano de cine. Una vuitantena de persones van acostar-se a l’Auditori per gaudir d’aquesta proposta que repassava al piano bandes sonores de pel·lícules que han marcat un abans i un després en la història del cinema. A més d’escoltar la música de Gil Zulueta, els assistents a l’acte van poder veure diferents fragments de les pel·lícules escollides, com Casablanca o Cinema Paradiso.

La propera proposta de la temporada estable de teatre i música arribarà diumenge dia 12 de febrer, amb l’espectacle de màgia Enchanté, que El Petit Mag oferirà en dues sessions a l’Auditori, a les 12 hores i a les 18.30 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40