Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de "No som res"
Imatge promocional de "No som res"

La proposta al piano de Jorge Gil i la comèdia teatral "No som res" estrenen el cap de setmana el nou cicle de teatre i música

Dimecres 25 gener de 2012

La Temporada Estable de teatre i música d’hivern-primavera s’estrenarà aquest cap de setmana amb una proposta musical i una comèdia teatral. El concert Un piano de cine, a càrrec del pianista Jorge Gil Zulueta, i l’espectacle No som res, amb Carles Xuriguera i Fel Faixedas, seran les primeres actuacions incloses en el cicle, que inclou un total de vuit espectacles a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Un piano de cine és una aposta del pianista Jorge Gil Zulueta que es podrà veure dissabte, 28 de gener, a les 21.30 hores, per un preu de 3 euros. En ella Gil repassa les bandes sonores de les pel·lícules que han marcat un abans i un després, tant pel seu aspecte més cinematogràfic com per la qualitat musical de les composicions, incloent des de les músiques dels films de Chaplin fins a Casablanca, El golpe o Cinema Paradiso. Gil Zulueta és un pianista autodidacta que s’inspira en instrumentistes de jazz com Art Tatum, Thomas “Fats” Waller o Harry Connick Jr. Ha estat capaç de desenvolupar un estil molt personal identificat amb el jazz primitiu, però alhora interessat en tot tipus de música, fugint d’etiquetes i intentant reflectir diversos sentiments que li transmet el piano, tant a través de les seves pròpies composicions com d’adaptacions de partitures d’altres compositors.

L’endemà, 29 de gener, a les 18.30 hores, serà el torn de la comèdia No som res, una road movie teatral carregada d’humor que proposen els actors Carles Xuriguera i Fel Faixedas. Es tracta d’un viatge a l’interior de les vides de dos homes fracassats, i és també una mirada irònica i esperançada sobre el nostre pas per la vida. Francesc Serés és l’autor d’aquesta obra que explica la història de dos cosins que van a l’enterrament del seu avi. Com que tenen pana, han de deixar el cotxe i continuar a peu fins al cementiri. En aquest viatge, els espectadors descobriran les relacions, vivències i personalitats marcades de cosins, germans, pares, oncles i amics.

L’entrada general per assistir a aquest espectacle té un preu de 15 euros, mentre que les persones menors de 25 anys, majors de 65 anys, voluntàries per la llengua, i sòcies de L’Aula d’Extensió Universitària i de l’ETC hauran de pagar 11 euros. Cal recordar que les entrades es poden comprar anticipadament a través de Tel·Entrada (www.telentrada.com i tel. 902101212) o bé al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) situat a El Mirador (de dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h, i divendres, de 8.30 a 14 h).

També són a la venda al SAC els abonaments per a 7, 6, 5, 4 o 3 espectacles de la temporada, a un preu de 42, 40, 35, 30 i 25 euros, respectivament.

La informació completa de tots els espectacles del cicle es pot consultar a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40