Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Andrea Motis i Joan Chamorro, en una imatge de Núria Aguade
Andrea Motis i Joan Chamorro, en una imatge de Núria Aguade

El quartet Chamorro Motis Big Four actuarà divendres a la Sala Blava en un concert ballable

Dimarts 24 gener de 2012

El quartet Chamorro Motis Big Four, amb Andrea Motis i Joan Chamorro, actuarà a Castellar el proper divendres, 27 de gener, en un concert ballable que tindrà lloc a la Sala Blava de l’Espai Tolrà a partir de les 21.30 hores. El grup SonaSwing de l’entitat castellarenca Zona Dansa ha organitzat l’acte, amb la col·laboració de TerrassaHoppers, Swing El Gimnàs de Sabadell i l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

El concert es distribuirà en dues parts d’una hora de durada cadascuna, on es podrà veure ballar Lindy-hop, un ball que va néixer durant els anys 20 i 30 del segle XX als Estats Units al voltant de l’estil musical del swing. Després del concert, la Sala Blava, que disposarà de servei de bar, comptarà amb diferents “Swing DJ”, que punxaran peces d’aquest estil musical fins que finalitzi la festa.

Per poder-hi assistir, es poden comprar entrades anticipades, a un preu de 8 euros, a La Grangeta d’en Roca (c. Torras, 17). També es vendran entrades a taquilla, a un preu de 10 euros, el mateix dia del concert. L’entitat organitzadora ha apuntat que l’activitat s’adreça tant a persones balladores com no balladores, i que la Sala Blava disposarà de localitats amb taules que envoltaran la pista de ball.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40