Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els abonaments als espectacles de l’Auditori del nou cicle de teatre i música es posen a la venda dilluns, 16 de gener
Els abonaments als espectacles de l’Auditori del nou cicle de teatre i música es posen a la venda dilluns, 16 de gener

Els abonaments als espectacles de l’Auditori del nou cicle de teatre i música es posen a la venda dilluns, 16 de gener

Divendres 13 gener de 2012

Cada espectador podrà arribar a pagar fins a 38 euros menys que comprant entrades individuals

Els abonaments per assistir als espectacles de teatre i música emmarcats en el cicle de propostes de la temporada d’hivern-primavera 2012 es posaran a la venda el proper dilluns, dia 16 de gener, al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC), de dilluns a dijous de 8.30 a 19 h i divendres, de 8.30 a 14 h. Cinc espectacles teatrals i dos concerts són les set propostes incloses aquesta temporada en els abonaments.

Així, l’Ajuntament posarà a la venda cinc abonaments diferents, per a 3, 4, 5, 6 o 7 espectacles. Els preus, respectivament, són 25, 30, 35, 40 i 42 euros, de manera que l’espectador que els compri podrà estalviar fins a 38 euros si té previst assistir a 3 o més propostes.
 
El primer dels espectacles inclosos és l’obra teatral No som res, una road movie teatral interpretada per Carles Xuriguera i Fel Faixedas que es podrà veure diumenge 29 de gener, a les 18.30 h. L’humor és el principal ingredient d’aquesta proposta, que suposa un viatge cap a l’interior de les vides de dos homes fracassats i una mirada irònica i esperançada sobre el nostre pas per la vida. Dues setmanes més tard, diumenge 12 de febrer, El Petit Mag proposarà un espectacle de màgia titulat Enchanté. Roger Oller, tercera generació d’una saga teatral local, oferirà als assistents un viatge on s’hauran de deixar portar per la imaginació mentre gaudeixen d’un univers d’il·lusió ple de jocs, música i humor.

Dissabte 10 de març es podrà gaudir del concert que el grup vallesà Ix! oferirà a les 21.30 hores per presentar el seu tercer disc, anomenat Immersió. Coincidint amb la festivitat local de Sant Josep, dilluns 19 de març, a les 18.30 hores, es podrà veure l’espectacle Zirocco, de la mà del clown Marcel Tomàs, que a més inaugurarà la Setmana del Pallasso d’enguany. L’espectacle, que recrea diverses situacions a una velocitat de vertigen, ha guanyat, entre d’altres, el premi al Millor Espectacle 2010 del Circuit Cafè Teatre. Les propostes del mes de març es completen amb el concert familiar El Saltacontes, que interpretarà la Coral Sant Esteve a les 12 hores del 25 de març. Es tracta d’una cantata escrita i musicada per Dani Coma que explica la història d’un nen que pot entrar dins els contes tradicionals més coneguts i descobrir com són els personatges que hi habiten.

Les propostes incloses en els abonaments d’aquesta temporada es completen amb l’obra de DeLirio Teatre sobre la soledat i la por de viure titulada Rates (abans que la lluna caigui), que es podrà veure dissabte 14 d’abril a les 21.30 hores, i amb Els dolents (Shakespeare’s Villains), un monòleg d’Steven Berkoff interpretat per l’actor Manel Barceló.

Cal assenyalar que el primer espectacle de la temporada, que no s’inclou en els abonaments, és el concert Un piano de cine, que el pianista Jorge Gil Zulueta oferirà dissabte 28 de gener a les 21.30 hores i que té un preu de 3 euros.

Entrades anticipades el 23 de gener

Cal recordar que la venda anticipada d’entrades individuals començarà dilluns 23 de gener. En aquest cas, tenen dret a descomptes les persones menors de 25 anys, majors de 65 anys, Voluntaris per la Llengua, socis de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran i socis de l’Esbart Teatral de Castellar.

De la mateixa manera que els abonaments, les entrades anticipades es podran adquirir a través del SAC. A més, també es podran comprar a través del sistema Tel·Entrada de Catalunya Caixa, tant a través del web www.telentrada.com com trucant al telèfon 902 101 212.

Podeu consultar tota la informació sobre la Temporada Estable a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40