Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les actuals integrants del grup Macedònia, en un concert a Castellar el Nadal de 2009
Les actuals integrants del grup Macedònia, en un concert a Castellar el Nadal de 2009

Un concert del grup Macedònia tanca diumenge les propostes de la Temporada Estable de Teatre i Música d’aquesta tardor

Divendres 9 desembre de 2011

Durant l’actuació es donaran a conèixer les noves “fruites” del grup

L’actuació que el grup Macedònia oferirà aquest diumenge, 11 de desembre, a l’Auditori Municipal Miquel Pont tancarà les propostes de la programació de tardor 2011 de la Temporada Estable de Teatre i Música.

Amb aquesta actuació, Macedònia presentarà a Castellar del Vallès el seu nou treball, Els nens dels altres, on el grup versiona cançons d’altres grups en les quals els protagonistes són els infants. Així, entre les peces incloses en aquest disc, s’hi poden trobar, entre d’altres, Que feliç era, mare, de Lluís Llach, passant per Els Pets, Lax’n’Busto, i I’m a boy, de The Who. El nou treball inclou també un DVD amb el qual les cinc cantants actuals (Aida Llop, Èlia Macià, Berta Gilbert, Laia Pujol i Clàudia Raventós) repassen la seva trajectòria per Macedònia ara que s’acosta un nou relleu.

I és que el concert de diumenge, que tindrà lloc a les 12 hores, servirà també per donar a conèixer les noves “fruites” del grup: Sara Roy (Manresa), Paula Noguer (Vilobí d’Onyar), Carlota Busquets (Barcelona), Irene Carreras (Anglès) i Maria Farrés (Igualada).

El preu de l’entrada general per assistir a aquest espectacle familiar és de 10 euros, tot i que les persones menors de 25 anys, majors de 65 anys, parelles lingüístiques i socis de l’Esbart Teatral de Castellar hauran de pagar 7,5 euros. Els tiquets es poden adquirir anticipadament a través del web www.telentrada.com, o bé trucant al telèfon 902 10 12 12.

També es vendran entrades el mateix dia de l’espectacle, una hora abans del seu inici, a la taquilla de l’Auditori. Cal recordar que, en aquest cas, no es podran adquirir entrades amb descompte.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40