Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

17.397 castellarencs podran exercir el dret a vot a les Eleccions a les Corts Generals de diumenge, 20 de novembre
17.397 castellarencs podran exercir el dret a vot a les Eleccions a les Corts Generals de diumenge, 20 de novembre

17.397 castellarencs podran exercir el dret a vot a les Eleccions a les Corts Generals de diumenge, 20 de novembre

Dimarts 15 novembre de 2011

El mapa electoral es distribueix en 7 col·legis, 13 seccions i 24 meses electorals

Un total de 17.397 castellarencs i castellarenques estan convocats aquest diumenge, 20 de novembre, per escollir els seus representants al Congrés dels Diputats i al Senat.

El nombre de ciutadans que podran exercir el seu dret a vot diumenge ha disminuït en 23 electors respecte les eleccions municipals del passat 22 de maig, ja que en els comicis de diumenge no hi poden participar els ciutadans de la Unió Europea residents a l’Estat espanyol ni els ciutadans de països amb acords de reciprocitat sobre participació en les eleccions municipals. Respecte les darrers eleccions a les Corts Generals, celebrades el 2008, el cens ha augmentat en 588 electors.

La jornada electoral es viurà en un total de set col•legis, on es distribuiran 13 seccions i 24 meses electorals, les mateixes que en les passades eleccions municipals. Així, les seccions i meses electorals quedaran distribuïdes de la següent manera: a l’Ateneu hi haurà la secció 1 amb mesa única. A l’edifici El Mirador (antic Mercat Municipal) se situarà la secció 2, amb tres meses, la secció 8, amb dues meses, i la secció 12, amb mesa única. El gimnàs del CEIP Emili Carles-Tolrà acollirà les secció 3 i 4, amb dues meses cadascuna. A l’Espai Tolrà s’ubicaran tres seccions, les 6, 7 i 13, totes tres amb dues meses. El Pavelló Esportiu Municipal Joaquim Blume acollirà les seccions 5 i 9, de dues meses cadascuna. La secció 10 estarà al CEIP Mestre Pla, amb dues meses i, finalment, la secció 11 es trobarà a l’antiga escola de Sant Feliu del Racó i serà de mesa única.
 
Els col•legis electorals obriran les seves portes de 9 del matí a 8 del vespre, de forma ininterrompuda. Els membres de la mesa, però, s’hauran de presentar al col•legi a les 8.00 hores, per tal de constituir-la formalment. L’electorat s’haurà d’identificar amb el DNI, el passaport o el carnet de conduir. En qualsevol d’aquests casos, el document haurà de ser original, encara que estigui caducat.
 
Especial informatiu a Ràdio Castellar

Ràdio Castellar realitzarà aquest diumenge una programació especial per fer seguiment de les eleccions generals. Després de l’Informatiu cap de setmana, sobre les 20.30 hores, la Ràdio oferirà un especial informatiu amb la participació de tot l’equip de la redacció per seguir, minut a minut, el resultat de les votacions a Castellar.

Hi haurà connexions en directe amb les diverses seus locals dels principals partits polítics per recollir les reaccions dels polítics de la vila i es comptarà amb convidats a l’estudi que opinaran sobre la nit electoral tant en l’àmbit local com el català i l’espanyol.

El seguiment de la nit electoral a Castellar també es podrà fer en temps real a través del portal informatiu www.lactual.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40