El col·lectiu “Cuina Vallès” va celebrar ahir al vespre el seu cinquè aniversari amb un sopar que va tenir lloc al restaurant Can Piqué de Montcada, un dels restaurants que formen part de la iniciativa juntament el castellarenc Garbí i els restaurants Can Feu (Sabadell), Can Vinyers (Matadepera), Capritx (Terrassa), El Cel de les Oques (Terrassa), 9 de la Borriana (Sabadell), Forrellat (Sabadell), La Terrassa del Museu (Terrassa), Ristol Viladecavalls (Viladecavalls), i Lossum (Sant Quirze del Vallès).
L’acte, al qual van assistir unes 90 persones, va comptar amb la presència d’alcaldes i regidors dels municipis representats a “Cuina Vallès”, entre ells l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i la regidora de Promoció de la Vila i Turisme, Pepa Martínez. També hi van ser presents les presidentes del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Pepita Pedraza i Olga Olivé, així com representants agroalimentaris de la comarca, entre els quals es trobaven el productor de mongeta del ganxet Ramon Casamada i el pastisser Joan Muntada.
L’objectiu principal d’aquest col·lectiu, que enguany està presidit per Carles Calsina, del restaurant Garbí, és promocionar la comarca a través de la cuina. Per celebrar aquest cinquè aniversari, “Cuina Vallès” sorteja 11 sopars, un a cada restaurant. Per participar en el sorteig, cal fer un àpat en algun dels 11 restaurants i omplir la butlleta de dades que s’hi pot trobar. El sorteig tindrà lloc el 10 de gener de 2012 i els resultats es comunicaran personalment als guanyadors i es publicaran al Facebook de “Cuina Vallès”.