Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de la Fira del Tren
Imatge d'una edició anterior de la Fira del Tren

L’Espai Tolrà acull aquest cap de setmana la tercera edició de la Fira del Tren, amb 3.000 m2 d’exposicions i activitats

Dijous 20 octubre de 2011

L’Espai Tolrà acollirà aquest cap de setmana 3.000 m2 d’exposicions i activitats relacionades amb el ferrocarril, en la que serà la tercera edició de la Fira del Tren. L’empresa Pavónonline i el Club Ferrioviari de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar, organitzen novament aquesta trobada lúdica, entretinguda i informativa que divulga l’afició pels trens en qualsevol de les seves branques.

La Fira, que romandrà oberta dissabte dia de 10 a 20 hores i diumenge dia 23 de 10 a 14 hores, comptarà amb 2.000 m2 de zona comercial i d’exhibició. Els 1.000 m2 restants els ocuparà un tren de 5 polsades vapor viu tripulat . A més, es podrà gaudir, entre d’altres, d’una trobada de mòduls, escales G, H0 i N, d’expositors industrials nacionals i estrangers, d’expositors artesanals i imporadors, o de revistes i editorials del sector. També s’hi podran trobar maquetes privades i diorames, documentació i col·leccionisme, i un estand de venda de material i maquetisme. A més, es podrà gaudir de diferents tallers d’iniciació a aquest hobby.

En cadascuna de les dues edicions anteriors, més de 5.000 visitants van passar per la Fira del Tren. L’entrada al recinte serà gratuïta.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40