Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El grup Pöker presentarà el seu primer disc el proper dia 1 d’octubre en un concert a la Sala Blava de l’Espai Tolrà
El grup Pöker presentarà el seu primer disc el proper dia 1 d’octubre en un concert a la Sala Blava de l’Espai Tolrà

El grup rock Pöker oferirà dissabte 1 d’octubre un concert gratuït a la Sala Blava de l’Espai Tolrà

Dijous 29 setembre de 2011

El grup de rock Pöker oferirà dissabte, dia 1 d’octubre, un concert gratuït a la Sala Blava de l’Espai Tolrà. Aquesta banda de rock d’estil americà presentarà, a partir de les 21.30 hores, el seu primer treball discogràfic, produït pel guitarrista i productor musical Tato Latorre, en una proposta adreçada a tots els públics.

Mr. Joker (veu solista), Diego Rotta (guitarra i cors), Micky (baix i cors), J.J.Olivares (guitarra i cors) i Enric Pedrós (bateria i cors) són els cinc integrants d’aquesta formació, que apareix a escena amb els rostres maquillats, una influència hereva de la mítica banda de hard-rock Kiss.

En els darrers cinc anys, el grup, que assaja habitualment a Castellar, on viuen dos dels seus integrants (els altres tres procedeixen de Barcelona, Terrassa i Sabadell), ha editat diverses maquetes, ha dut a terme diverses actuacions de ràdio i televisió, ha guanyat diversos concursos musicals i ha ofert concerts en diversos festivals i a diverses sales de l’Estat espanyol. L’any 2007 Pöker va ser seleccionat d’entre més de 800 artistes per participar al programa-concurs “Misión Eurovisión” de TVE, en què s’escollia el representant espanyol al Festival d’Eurovisión, i del qual va quedar semifinalista. L’any 2009 el grup va guanyar el concurs estatal de maquetes Rock en Frío II (Granada), després de ser seleccionat d’entre un total de 238 bandes.

Tot i que la formació va néixer l’any 2006, els seus integrants acumulen més de 15 anys de carrera en formacions anteriors. El primer disc de Pöker, íntegrament de temes propis i enregistrat als estudis La Sucursal ST de Sabadell i Barcelona, ha estat produït per Tato Latorre, guitarrista i productor musical de diversos artistes pop com Antonio Orozco, Maldita Nerea, Miguel Nández, Filippo Landini, etc. En aquest cas, Latorre s’ha endinsat en un so que actualitza la base del hard rock dels anys 80.

En el concert que oferiran dissabte a Sala Blava, on es podrà comprar el primer disc del grup, Pöker estaran acompanyats pel grup de hard-rock Simm com a artista convidat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40