Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Quatre dels cinc integrants de Pöker, durant la presentació del concert que donarà el tret de sortida a la gira de presentació del seu primer disc
Quatre dels cinc integrants de Pöker, durant la presentació del concert que donarà el tret de sortida a la gira de presentació del seu primer disc

El grup Pöker presentarà el seu primer disc el proper dia 1 d’octubre en un concert a la Sala Blava de l’Espai Tolrà

Dimarts 20 setembre de 2011

La formació rockera, amb vincles a Castellar del Vallès, va quedar semifinalista al concurs Misión Eurovisión 2007

El grup de rock Pöker, que va participar al programa-concurs “Misión Eurovisión 2007” de TVE, ha escollit Castellar del Vallès per presentar el seu primer treball discogràfic. Quatre dels cinc components de la formació, acompanyats de la regidora de Cultura, Pepa Martínez, han presentat avui dimarts en roda de premsa el concert que donarà el tret de sortida a la gira de presentació del seu primer disc, “una proposta de composicions pròpies, molt personal i molt treballada durant els últims dos anys i mig”, han apuntat.

La cita, que serà d’entrada gratuïta, tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre, a les 21.30 h, a la Sala Blava de l’Espai Tolrà i, segons han explicat avui els membres del grup “promet ser un concert molt animat, tot un espectacle d’una banda de rock per a tots els públics”.

Pöker és una banda de rock and roll d’estil americà, amb influències diverses com ara Bon Jovi, Kiss, Led Zepellin o Mötley Crue. Els seus components, que assagen habitualment a Castellar, són Mr. Joker (veu solista), Diego Rotta (guitarra i cors), Micky (baix i cors), J.J.Olivares (guitarra i cors) i Enric Pedrós (bateria i cors). Dos dels seus integrants viuen a Castellar, mentre que els altres tres procedeixen de Barcelona, Terrassa i Sabadell.

Tot i que el grup va néixer l’any 2006, els seus components van iniciar anteriorment la seva carrera en altres bandes, acumulant així un llarg currículum en el panorama musical estatal. La seva trajectòria suma més de 15 anys de carrera en formacions anteriors i molt quilòmetres a la carretera.

En els darrers cinc anys, el grup ha editat diverses maquetes, ha dut a terme diverses actuacions de ràdio i televisió, ha guanyat diversos concursos musicals i ha ofert concerts en diversos festivals i a diverses sales de l’Estat espanyol (Madrid, Màlaga, Granada, Salamanca, València, etc.).

L’any 2007 Pöker va ser seleccionat d’entre més de 800 artistes per participar al programa-concurs “Misión Eurovisión” de TVE, en què s’escollia el representant espanyol al Festival d’Eurovisión, i del qual va quedar semifinalista. L’any 2009 el grup va guanyar el concurs estatal de maquetes Rock en Frío II (Granada), després de ser seleccionat d’entre un total de 238 bandes.

Pöker ofereix una imatge singular, atès que els seus integrants apareixen a escena amb els rostres maquillats, una influència hereva de la mítica banda de hard-rock Kiss.

El primer disc de Pöker, íntegrament de temes propis i enregistrat als estudis La Sucursal ST de Sabadell i Barcelona, ha estat produït per Tato Latorre, guitarrista i productor musical de diversos artistes pop com Antonio Orozco, Maldita Nerea, Miguel Nández, Filippo Landini, etc. En aquest cas, Latorre s’ha endinsat en un so que actualitza la base del hard rock dels anys 80.

El disc es podrà adquirir al concert del proper 1 d’octubre. Podeu seguir-los al myspace (http://www.myspace.com/pokerfanclub#!/pokerfanclub), al youtube (http://www.youtube.com/user/pokerfanclub), i a la xarxa social facebook (http://www.facebook.com/pages/P%C3%B6ker/194351907254097).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40