Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ignasi Giménez, a l'esquerra de la imatge, en el moment d'entregar la vara de president a Salvador Esteve
Ignasi Giménez, a l'esquerra de la imatge, en el moment d'entregar la vara de president a Salvador Esteve

Ignasi Giménez pren possessió com a diputat provincial

Divendres 15 juliol de 2011

L’alcalde ha format part de la mesa d’edat com a representant més jove en el Ple de constitució de la Diputació de Barcelona

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, és un dels 51 diputats de la província de Barcelona que han pres avui possessió del seu càrrec en el Ple de Constitució de la Diputació en què també s’ha investit el nou president d’aquest òrgan, Salvador Esteve, que ha rebut els vots de CiU, PSC, PPC i ERC-AM, mentre que ICV ha votat en blanc.

Com a representant més jove d’aquest organisme, Giménez ha format part de la mesa d’edat, constituïda també per l’alcalde de Lliçà de Vall, Andreu Carreras. A més de l’alcalde de Castellar, els diputats que han estat proclamats electes pel partit judicial de Sabadell són Manuel Bustos, alcalde de Sabadell (PSC), Carles Rossinyol, regidor de CiU a Sabadell, i Santiago Oscar Cayuela, regidor d’ICV-EUiA-EPM a Cerdanyola del Vallès.

El Ple, que s’ha celebrat a les 12 hores a l’edifici de Can Serra, situat a la Rambla de Catalunya, ha quedat composat per 20 diputats de CiU, 19 del PSC, 6 del PPC, 4 d’ICV i 2 d’ERC, segons les eleccions municipals celebrades el passat 22 de maig.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40