Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Iaia
La Iaia

El grup La iaia inaugura dissabte els Concerts als Jardins Palau Tolrà que es duran a terme durant el mes de juliol

Dimarts 28 juny de 2011

El grup musical La iaia serà l’encarregat d’inaugurar el proper dissabte, 2 de juliol, el cicle de Concerts als Jardins del Palau Tolrà que cada any es porta a terme durant aquest mes dins les Nits d’Estiu castellarenques.

Ernest Crusats (guitarra, veu i flauta travessera), Jordi Casadesús (contrabaix) i Jordi Torrents (bateria) són els integrants d’aquesta formació que va arrencar l’estiu de 2009 de la mà de Crusats, i que des de llavors ha dut a terme més de quaranta concerts per arreu de Catalunya, entre els quals destaquen les seves actuacions al BAM (Barcelona Acció Musical) o al Mercat de Música Viva de Vic. Després d’enregistrar el seu primer treball, la maqueta El meu vaixell, l’any 2010, i guanyar el primer premi del concurs de maquetes Sona 9 el mateix any, La iaia ha pogut gravar ara el seu primer disc, segons Crusats impregnat de nostàlgia i de passat, que veurà la llum després de l’estiu.

Musicalment, La iaia és una proposta personal amb referents sonors del folk independent anglosaxó i cançó d’autor amb influències mediterrànies, que pretén aportar nous elements a la música feta a Catalunya. Per descobrir-la només cal acostar-se als Jardins del Palau Tolrà el proper dissabte, a les 21.30 hores.

Curs de salsa i roda cubana durant cinc dimecres a partir de demà

D’altra banda, també dins de les Nits d’Estiu, demà dimecres, 29 de juny, començarà un curs de primer nivell de salsa i roda cubana, que tindrà lloc també tots els dimecres de juliol a càrrec del grup de ball Lluna Plena. La roda cubana és una modalitat de ball, dins de la salsa, que es balla en grup. Les parelles es col·loquen al voltant de la pista de ball i, mentre una d’elles canta les figures a realitzar, les altres les han d’executar alhora.

Aquest curs és una proposta gratuïta organitzada pel grup de ball Lluna Plena, juntament amb l’Ajuntament, que tindrà lloc a la plaça de Catalunya de 21.30 a 23 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40