Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de les Nits d'Estiu
Imatge de les Nits d'Estiu

Les Nits d’Estiu 2011 engeguen aquest cap de setmana amb propostes diverses

Dimarts 21 juny de 2011

L’arribada de la Flama del Canigó a Castellar del Vallès, un correfoc a càrrec dels Diables de Castellar i la Festa Major de Can Carner engegaran aquest cap de setmana les activitats incloses en les Nits d’Estiu 2011. El cicle se celebra cada any des de finals del mes de juny i durant tot el mes de juliol a la vila, i inclou des de concerts, fins a audicions de sardanes o projeccions de cinema.

Així, la Flama del Canigó arribarà a la vila la tarda de la vigília de Sant Joan de la mà de la Comissió de la Flama de la Llengua, i recorrerà diversos carrers de Castellar fins arribar a la plaça del Mercat a les 19.30 hores, on es farà la lectura del manifest. Dos dies després, dissabte 25 de juny, el Grup de Diables de l’Esbart Teatral de Castellar i l’Ajuntament han organitzat un correfoc d’inici de Nits d’Estiu, que sortirà des de l’Era d’en Petasques i recorrerà els carrers Escorxador, Sèquia, Roques, Mina, Sant Josep, Correló i General Boadella, abans d’arribar a la plaça Major.

D’altra banda, des de dijous i fins diumenge dia 26 de juny, Can Carner celebrarà la seva Festa Major coincidint amb la festivitat de Sant Joan. Les propostes s’adrecen a tots els públics i començaran amb la revetlla de Sant Joan, amenitzada per l’orquestra Platinum. L’endemà, 24 de juny, les activitats es concentraran a la tarda-nit, i inclouran un concurs de pastissos i un concurs infantil de dibuix. També s’ha previst l’actuació de la colla infantil i de la colla de casats de Ball de Gitanes, i una exhibició de ball i roda cubana, a càrrec del Grup de Ball Lluna Plena, que tindrà lloc a les 23 hores.

Les propostes previstes pel dissabte 25 de juny començaran a les 10 hores amb un campionat de petanca, i continuaran a les 13 hores amb un vermut popular. Ja a la tarda, a les 18 hores, hi haurà un campionat d’escacs amb la participació del mestre català Isidre Grau, a les 18 hores, i una hora més tard Jaume Ibars oferirà un espectacle d’animació infantil i familiar. Finalment, a les 23 hores, tindrà lloc un ball popular amb el duet Fama.

Diumenge 26 de juny, últim dia de la Festa Major de Can Carner, hi haurà, a partir de les 10 hores, una tirada popular de bitlles catalanes oberta a totes les persones majors de 8 anys, que es completarà amb una xocolatada popular. També s’ha previst un concurs de modelatge de fang a les 11.30 hores, i una festa de l’escuma que tindrà lloc a les 13 hores davant de l’escola Mestre Pla. A les 19 hores, el mag castellarenc Petit Mag oferirà un espectacle de màgia, mentre que un sopar popular que començarà a les 21 hores, seguit d’una cantada d’havaneres a càrrec del grup Vallparadís completaran les propostes previstes.

Podeu consultar tota l’oferta de les Nits d’Estiu 2011 a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40