Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els regidors del PSC Antònia Pérez, Jordi Carcolé i Mercè Giménez
Els regidors del PSC Antònia Pérez, Jordi Carcolé i Mercè Giménez

El Ple acomiada els 14 regidors que no continuaran en el proper mandat

Dimecres 1 juny de 2011

L'Ajuntament de Castellar va dur a terme ahir dimarts, 31 maig, la darrera sessió plenària del mandat 2007-2011, que va servir per acomiadar els regidors que no repetiran en el càrrec. El consistori es renovarà la propera legislatura en dues terceres parts, el que suposa que un total de 14 edils (6 de CiU, 3 del PSC, 2 de l’Altraveu, 2 d’ERC i 1 no adscrit) no continuaran en els propers quatre anys.

D’entre els regidors que ahir es van acomiadar, Jordi Permanyer (ERC) és el representant polític que més temps ha estat al consistori des de la recuperació dels ajuntaments democràtics. El republicà va entrar-hi l’any 1991, i durant 20 anys ha alternat diversos mandats a l’oposició (1991-1999 i 2007-2011) i a l’equip de govern (1999-2007). Al llarg de vuit anys va assumir diverses carteres, com ara Pla Estratègic, Hisenda, Promoció Econòmica i Ocupació i Promoció de la Vila.

Ahir també es va acomiadar del càrrec Gemma Perich (CiU), després d’una trajectòria de 16 anys com a regidora del consistori; els primers 12 a l’equip de govern i els quatre darrers a l’oposició. Entre el 1995 i el 2007, Perich va alternar diverses responsabilitats de govern, a les carteres de Cultura i Lleure, Ensenyament, Benestar Social i Sanitat o Urbanisme.

Una altra regidora que ahir va dir adéu va ser l’exalcaldessa Montse Gatell (CiU). Gatell va accedir al consistori l’any 1999, i durant cinc anys va ocupar diversos càrrecs de govern com a regidora de Cultura i Lleure, Joventut, Ensenyament i Comunicació. El juny de 2004 va substituir Lluís Maria Corominas a l’alcaldia, càrrec que va exercir durant prop de tres anys. Després dels resultats de les eleccions municipals de l’any 2007, va incorporar-se a l’oposició com a portaveu del grup municipal de CiU.

Dels regidors que ahir deixaven el seu càrrec, tres més s’acomiadaven després d’estar vuit anys a l’Ajuntament. És el cas d’Antònia Pérez (PSC), actual regidora d’Educació i Participació Ciutadana, que ha alternat quatre anys a l’oposició (2003-2007) i quatre anys més a l’equip de govern (2007-2011). Jordi Carcolé (PSC) també va accedir al consistori l’any 2003 com a regidor a l’oposició i l’any 2007 va entrar al govern municipal com a regidor de Seguretat Ciutadana i Transport i Mobilitat. Jordi Roman també ha estat edil durant dos mandats. Els primers quatre anys va ser regidor per CiU i va ocupar la cartera de Joventut. A finals de l’any 2007 va abandonar el grup municipal convergent i es va mantenir al consistori com a regidor no adscrit.

Sis regidors més abandonaven ahir el consistori després d’haver-hi estat durant tot un mandat. Mercè Giménez (PSC) ha estat durant els darrers quatre anys la regidora de Benestar Social, Salut i Igualtat. També deixen el càrrec els regidors convergents Lluís López, Mercè Vallès, Mercè Carbonés i Antonio López, i el republicà Oriol Papell, que han estat a l'oposició entre 2007 i 2011.

Finalment, ahir també van dir adéu els regidors de L’Altraveu, Martí Llobet i Ita Espinosa, que van accedir al consistori a principis del 2010, després de rellevar en el càrrec a Elisenda Alamany i Xavier Arderius, respectivament.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40