Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les eleccions al Parlament de Catalunya tindran lloc el 28 de novembre
Les eleccions al Parlament de Catalunya tindran lloc el 28 de novembre

17.370 castellarencs podran exercir el dret a vot diumenge, 28 de novembre, dia de les eleccions al Parlament de Catalunya

Dissabte 27 novembre de 2010

El mapa electoral es distribueix en 13 seccions, 7 col·legis i 24 meses electorals

Un total de 17.241 castellarencs i castellarenques, a més dels 129 que actualment viuen a l’estranger, podran exercir el diumenge, 28 de novembre, el seu dret a vot per escollir els seus representants al Parlament de Catalunya. La jornada electoral es viurà en un total de set locals, on es distribuiran 13 seccions i 24 meses electorals, les mateixes que en les passades eleccions al Parlament Europeu.

Cal recordar que aquestes eleccions les seccions 2, fins ara ubicada a la Biblioteca, 8 i 12, fins ara ubicades a la Ludoteca, canvien de col·legi electoral i passaran a estar situades a El Mirador. Així, les seccions i meses electorals quedaran distribuïdes de la següent manera: a l’Ateneu hi haurà la secció 1 amb mesa única. A l’edifici El Mirador (antic Mercat Municipal) se situarà la secció 2, amb meses A, B i C, la secció 12, amb mesa única, i secció 8, amb meses A i B. El gimnàs del CEIP Emili-Carles Tolrà acollirà la secció 3, amb meses A i B, i també la quarta secció, amb meses A i B. A l’Espai Tolrà s’ubicaran tres seccions, les 6, 7 i 13, totes tres amb meses A i B. El Pavelló Esportiu Municipal Joaquim Blume acollirà les seccions 5 i 9, de meses A i B cadascuna. La secció 10 estarà al CEIP Mestre Pla, amb meses A i B i, finalment, la secció 11 es trobarà a l’antiga escola de Sant Feliu del Racó i serà de mesa única.
 
L’electorat s’haurà d’identificar amb el DNI, el passaport o el carnet de conduir. S’accepta la presentació d’aquests documents encara que estiguin caducats. En qualsevol d’aquests casos, el documents hauran de ser originals.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40