Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les sales de reunions d’El Mirador es batejaran amb els noms d’il·lustres pintors castellarencs

Dimarts 22 juny de 2010

A cadascuna de les sales s’exposarà permanentment una obra de l’autor que li donarà nom

Els pintors castellarencs Pepa Beotas, Xavier Caba, Antoni Costa, Alfons Gubern, Raimon Roca, Joan Tort i Lluís Valls Areny donaran nom a les sales de reunions que es troben ubicades a l’edifici d’El Mirador.

A partir de la posada en funcionament de l’edifici el proper mes de juliol, cadascun d’aquests espais, que es troben situats a la zona corresponent a l’antic mercat municipal, exposaran permanentment una obra de l’autor que donarà nom a la sala. Es tracta de quadres que formen part del Fons d’Art Municipal i que en el seu dia van ser cedides al municipi o adquirides per l’Ajuntament.

Segons la regidora de Cultura i Lleure, Pepa Martínez, es tracta “d’un reconeixement a una sèrie de pintors il·lustres amb una trajectòria artística molt valuosa i que han deixat una empremta destacada en el panorama artístic castellarenc”.

El Mirador Centre de Coneixement és un equipament municipal situat a la plaça Major que té per objectiu potenciar l’accés i l’ús de les noves tecnologies, la innovació i la creativitat a Castellar, així com difondre activitats relacionades amb la ciència i la tecnologia.

Es tracta d’un centre de coneixement, un centre cultural i un centre cívic que aglutina, a més de les sales de reunió, diferents espais com són sales de formació, despatxos per a emprenedors, una zona d’Open Surf amb accés lliure a Internet, zones d’exposicions, una terrassa, una sala d’actes amb capacitat per a més de 100 persones, i l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40