Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Joana Zoyo conduirà dimecres al Bar Cali la primera tertúlia literària de 2009
Joana Zoyo conduirà dimecres al Bar Cali la primera tertúlia literària de 2009

Joana Zoyo conduirà dimecres al Bar Cali la primera tertúlia literària de 2009

Dijous 8 gener de 2009

Es debatrà sobre el llibre El carreró dels miracles, de Naguib Mahfuz

El carreró dels miracles, de l'egipci Naguib Mahfuz, és el llibre triat per a la primera de les tertúlies literàries de la temporada 2009, que se celebrarà el proper dimecres, 14 de gener.

La novel·la explica les històries dels veïns del carreró Midaq, al Caire, on la vida és difícil però encara és més difícil marxar-ne. Envoltada per un ambient miserable poblat per alcavotes ambicioses, dentistes sense titulació, militars enamorats, prostitutes, comerciants avars i individus que cobren per deformar captaires més o menys sans, Hamida, jove i preciosa, busca un futur millor. La seva bellesa captiva Abbas, qui es desviurà per demostrar-li que l'estima amb bogeria; però també atrau Salim, un vell solitari i malcarat -tot i que ric- que li podria concedir tots els desitjos. En aquesta disjuntiva es troba quan apareix en escena un tercer pretendent: el seductor Ibrahim.

La tertúlia tindrà lloc a la sala de no fumadors del bar Cali, situat a les galeries Califòrnia, i serà conduïda, com és habitual, per Joana Zoyo. La sessió és oberta a totes aquelles persones que ja participen a cada tertúlia, però també a tothom que hagi llegit el llibre pel seu compte i s'hi vulgui afegir. La tertúlia literària és concebuda com a grup obert, tot i que els participants han d'estar inscrits en una llista, amb un màxim de 15 persones, per tal de facilitar la distribució d'exemplars a llegir per part de la Biblioteca.

Les tertúlies literàries, una iniciativa de la Biblioteca Antoni Tort, es porten a terme des de la primavera de 2007.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40