Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

festa a l'Espai Tolrà
festa a l'Espai Tolrà

Castellar acomiadarà el 2008 amb dues festes a l´Espai Tolrà

Dimecres 24 desembre de 2008

Un ball al Recinte Firal de l'Espai Tolrà i una festa adreçada als més joves a la Sala Blava del mateix espai conformen la doble proposta amb què Castellar acomiadarà el 2008 per donar la benvinguda al 2009.

La festa programada a la Sala Blava començarà a la 1 de la matinada i té com a plat fort l'orquestra La Reina de la Nit. Enguany, l'entrada, que té un cost de 18 euros, dóna dret a una bossa cotilló, una copa de cava i un mos per picar. Totes aquelles persones que vulguin passar el cap d´any a Castellar només caldrà que comprin l´entrada el mateix dia de la revetlla, a partir de la 1.

D'altra banda, el Recinte Firal de l'Espai Tolrà acollirà enguany una Disco Light organitzada per Rocateam amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut. La cita, que també començarà a la 1 de la matinada i s'allargarà fins a les 4, s'adreça específicament a nois i noies de 12 a 17 anys. Per assistir a la Disco Light, on no se servirà alcohol, es podran comprar entrades anticipadament (c/ Portugal, 2B - telèfon 93 714 34 27) per un preu de 7 euros, o bé pagar 10 euros per entrada si es compren el mateix dia de la revetlla. Les entrades inclouen dues consumicions, cotilló i cava.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40