Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Façana del Casal d'Entitats
Façana del Casal d'Entitats

Finalitzen les obres d'impermeabilització de l'antiga Sala de Plens del Casal d'Entitats

Dijous 11 desembre de 2008

Les obres d'impermeabilització de l'antiga Sala de Plens situada al Casal d'Entitats han finalitzat aquesta setmana. Els treballs, que s'han portat a terme en dues fases, han tingut per objectiu arranjar el deteriorament que patia l'edifici.

Així, a principis de 2008 ja es va realitzar la primera fase de les feines, que van consistir en la reconstrucció i consolidació de l'estructura de la coberta de l'edifici, fent d'aquesta manera un primer pas per evitar les filtracions d'aigua que es produïen per les teules de la coberta i que havien provocat el deteriorament de l'estructura de fusta que suportava la coberta. D'altra banda, amb la segona fase de les obres, que ha tingut una durada d'un mes, "s'ha procedit a fer-ne la impermeabilització d'aquesta coberta, incloent l'aïllament tèrmic, fet que ha comportat l'acabament de les filtracions d'aigua a l'antiga Sala de Plens", segons que ha explicat el regidor de Via Pública i Urbanisme, Aleix Canalís.

L'empresa Groc Barcino, SL ha estat l'encarregada de realitzar les dues fases de les obres, que han tingut un cost total de 37.000 euros.

D'altra banda, s'ha previst la retirada de les pintures de Raimon Roca i Lluís Valls Areny, situades a la paret de la sala per procedir a la seva restauració. En aquest sentit, una part de l'obra d'Alfons Gubern que també es troba en aquesta sala ja s'ha retirat de l'edifici amb el mateix objectiu. Els murals, que es van elaborar l'any 1966 amb motiu de la inauguració de l'espai, havien patit humitats a causa del deteriorament de l'espai.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40