Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Fira de Santa Llúcia, els dies 13 i 14 de desembre a la plaça Calissó

Dimecres 10 desembre de 2008

Les parades de la Fira romandran obertes entre les 10 i les 20 hores

La plaça Calissó acollirà per segon any consecutiu la Fira de Santa Llúcia de Castellar del Vallès. Diversos establiments de la vila posaran a la venda les seves propostes en unes parades que es muntaran a la plaça i que romandran obertes els dies 13 i 14 de desembre entre les 10 i les 20 hores.

A banda de les parades, la plaça Calissó serà l'escenari dissabte, a les 12 del matí, d'un concert a càrrec dels cors de petits i mitjans de la Coral Sant Esteve, mentre que a la tarda, a partir de les 17 hores, Gabi Ruiz explicarà als més menuts Contes de Nadal en una sessió organitzada per La Xarxa.

Diumenge al matí, les entitats Suport Castellar, Moviment de Colònies i Esplai, Ball de Bastons i Ball de Gitanes han preparat diferents activitats a la mateixa plaça. Així, de 10 a 14 hores, es podrà participar en una tómbola solidària organitzada per Suport Castellar amb motiu de la Marató de TV3, que se celebra el mateix dia, mentre que el Moviment de Colònies i Esplai ha organitzat la 3a Mostra de Caganers Fes-te caganer, que tindrà lloc de 10 a 13 hores. Per la seva banda, Ball de Bastons i Ball de Gitanes actuaran, respectivament, a les 11.30 i a les 13 hores. Així mateix, i per iniciativa de la Comissió d'Atenció a Persones amb Discapacitat i l'Ajuntament de Castellar, es podrà gaudir d'un concert de l'Orquestra La Bona Sort a partir de les 12 hores.

Ja a la tarda, de 17 a 20 hores, es reprendran tant la Tómbola per la Marató com la 3a Mostra de Caganers, mentre que a les 19 hores s'ha previst una xocolatada per a tothom.

Els establiments que tindran parades a la Fira de Santa Llúcia són Floristeria Freesia, Montse Torrents, Arts i Marcs, Stop, Ramon Nualart, Papereria Vallès, M. Carme Girbau, Fundació Coll Monner i Manos Artesanas. També hi tindran una parada el Projecte educatiu UEC, l'IES Castellar, l'IES Puig de la Creu, l'Escola El Casal i Som un Bloc.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40