Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els carrers de Sala Boadella i Montcada acolliran diverses activitats lúdiques i festives dissabte al matí

Dimecres 10 desembre de 2008

El primer tram dels carrers de Sala Boadella i Montcada, entre la carretera de Sentmenat i el carrer de l'Hospital, seran l'escenari de diverses activitats lúdiques i festives el proper dissabte al matí. Ambdós carrers, que han esdevingut recentment zones de prioritat per a vianants, acolliran diferents iniciatives entre les 10 i les 13 hores, organitzades per l´Ajuntament de la vila, la Biblioteca Antoni Tort i la Ludoteca Les 3 Moreres.

Així, la població podrà gaudir d'una cantada de Nadales amb la Coral Sant Esteve, que tindrà lloc a les 11 hores, i també de l'actuació de Ball de Bastons i Ball de Gitanes, a les 11.30 i 12.30 hores, respectivament. Ball de Bastons, a més, ha previst realitzar un taller infantil. D'altra banda, la Ludoteca instal·larà jocs infantils i portarà a terme un taller de maquillatge, mentre que la Biblioteca representarà diversos contes al carrer i farà un taller de punts de llibre.

Els carrers de Sala Boadella i Montcada, a més, estaran amenitzats durant tot el matí amb diferents activitats d'animació, mentre que a primera hora es portarà a terme una xocolatada per a tothom.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40