Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Pepa López i Albert Pérez representaran dissabte l'obra Josep i Maria a la Sala de Petit Format de l'Ateneu

Dijous 27 novembre de 2008

La Temporada Estable de Teatre i Música de Tardor portarà dissabte, 29 de novembre, a l'Ateneu l'obra Josep i Maria, de Peter Turríni, protagonitzada per Pepa López i Albert Pérez.

L'obra destapa els tòpics referents a les festes de Nadal, símbol de la unió familiar sobre la qual està assentada la societat capitalista. López i Pérez interpretaran Maria i Josep en una obra amb humor i ironia però que està al costat de les persones, del seu interior real. Maria és una senyora de fer feines d'uns grans magatzems que ha de treballar el vespre de Nadal, que és ex-corista i està sola, amb un fill amb qui no passarà aquestes festes. Josep és un conserge dels mateixos grans magatzems que també ha de treballar la vigília de Nadal, i tots dos acaben celebrant la seva pròpia festa amb tots els productes d'oferta que hi ha al seu abast.

En realitat, Josep i Maria estan sols perquè pertanyen al grup de persones que, per edat i classe social, la societat ja ni necessita, i és per això que es troben sols justament en una festa tan assenyalada per a la família. Així, l'obra reflexa la mentida d'un món que es recolza en festes comercials, donant-les un airre de sensibilitat i amor quan la realitat sempre és diferent.

L'obra, dirigida per Carme Portacelli, és un muntatge de la Cia. FEI-CAET - Teatre de Ponent. Per assistir a l'espectacle, s'hauran de pagar 8 euros per cada entrada general, mentre que joves i majors de 65 euros hauran de pagar 6 euros. Les entrades anticipades es poden adquirir trucant a la Regidoria de Cultura, (casa Massaveu, carrer de l'Església, s/n), al telèfon 93 714  44  35, de 17 a 20 hores de dimarts a dijous, o bé anant-hi personalment.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40