Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Un moment de l'actuació del grup VerdCel
VerdCel

Es lliuren els premis del IX certamen literari Joan Arús de Castellar

Dilluns 24 novembre de 2008

La Sala de Petit Format de l'Ateneu va acollir dissabte a la tarda el lliurament de premis de la IX edició del certamen literari Joan Arús de Castellar del Vallès, en un acte que va comptar amb l'actuació del grup alcoià VerdCel, que va presentar el seu últim treball, Sàmara.


En la modalitat de narració curta, el primer premi, valorat en 450 euros, va recaure en Joaquim Verdaguer, amb l'obra Les bruixes del paradís. La narració Mirades que maten, de Jordi Boladeras, es va endur el segon premi, de 180 euros, la mateixa quantitat concedida al tercer premi, que va ser per a Isabel Gràcia, amb l'obra Forastera. En aquest apartat hi va haver quatre finalistes: Degoters, de Nati Soler; La dama de l'autobús, de Ramon Cabrera; Deixa-ho córrer, Bartomeu, de Jaume Catalayud; Ofici, de Joan Carles González, i El fris dels quatre temps, de Daniel Ferrer.

Pel que fa a la modalitat de poesia, Joan Carles González va guanyar el primer premi, de 200 euros, amb l'obra La pedra fosca. El segon i tercer premis van ser, respectivament, per a Amor i desamor, de Maria Dolors Godayol i per a Poemes i altres poemes, de Josep Maria Pinilla. Ambdós premiats es van endur 100 euros de premi. Els finalistes de l'apartat de poesia van ser Imma Fuster, amb Joc lliure; Diana Curto, amb L'esclat íntim de foc, i Lleonard del Río, amb l'obra Esclats de vida.

Cal assenyalar que, després de les deliberacions oportunes, el jurat del certamen va decidir deixar deserts els premis de l'apartat de novel·la.

El lliurament dels premis del certamen Joan Arús d'enguany va estar amenitzat per la música del grup VerdCel. La veu i guitarra acústica del grup, Alfons Olmo, va ser el guanyador del primer premi de poesia del Certamen Joan Arús en la seva edició de 2007.

 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40