Saltar al contingut

Actualitat

Encarna Núñez i Elies Resina guanyen el XXX Cros Vila de Castellar-XIX Memorial Pere Hernández

Dilluns 3 desembre de 2007
Els atletes del CAC van aconseguir 6 podis, i la cursa va comptar amb la participació de 121 corredors locals El corredor del California Sports i la vigatana Encarna Núñez van ser els guanyadors del XXX Cros Vila de Castellar-XIX Memorial Pere Hernández, que es va celebrar a Castellar el passat diumenge, 2 de desembre. Del miler d'atletes que es van inscriure a la prova, 121 van ser atletes locals, dels quals 6 acabar la cursa en posició de podi. Montse Bergada va ser tercera en la categoria de veteranes (a més de la castellarenca a les files del Vic Encarna Garcia, que va finalitzar en primera posició), Àlvar de la Torre va ser el segon classificat dels benjamins, Germà Escolano, tercer de la categoria infantil, Jordi Torrents va acabar en tercer lloc en la categoria d'alevins, la prebenjamina de 6 anys Aina Muñoz va ser segona, i tercera la benjamina Sarai Alarcón. La jornada va finalitzar amb el lliurament de premis per part de l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, les germanes de Pere Hernández i el president del Club Atlètic Castellar, Àngel Vilalta. Les curses van tenir lloc a les pistes d'atletisme i al parc de Colobrers, en un traçat exigent però a la vegada molt atractiu pels corredors. Els tres primers classificats individuals de cadascuna de les categories van rebre un pernil a més de la corresponent copa, mentre que els classificats entre el quart i desè lloc també van tenir premi. Les classificacions i les fotografies de les diferents curses es poden consultar al web del Club Atlètic Castellar (www.clubatleticcastellar.org).
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir