Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una edició anterior de Firart
Una edició anterior de Firart

Bases de participació de l'exposició col·lectiva

1.    Poden participar-hi totes les persones residents a Castellar del Vallès majors de divuit anys.

2.    Per poder participar-hi serà imprescindible presentar la documentació següent:

- instància model

- breu biografia o currículum

- dossier fotogràfic amb l’obra que es presentarà, la qual no pot haver estat exposada en anteriors edicions del Firart.

Cal presentar aquesta documentació a l’Ajuntament- SAC (Servei d’Atenció a la Ciutadania) abans del dia 19 de març.

                             

3.    Cada expositor o col·lectiu disposarà d’un estand de 2,50 m d’alçada x 5,00 m d’amplada. En aquest espai, l’expositor podrà exhibir-hi la seva obra com vulgui, tenint en compte que les parets no es poden foradar i que, per penjar quadres o altres peces, s’haurà de recórrer a ganxos o a qualsevol altre tipus d’element que no passi, per cap motiu, a l’espai posterior, ja que aquest espai serà el d’exposició d’un altre participant.

4.    La presentació de l’espai corre a càrrec dels expositors.

5.    Qui participi com a membre d’un col·lectiu no podrà exposar individualment.

6.    No s’hi podran exposar les obres exposades en edicions anteriors.

7.    El fet de participar com a expositor al Firart no exclou la possibilitat de participar també en el concurs de pintura ràpida.

8.    Per participar en el concurs de pintura ràpida, caldrà remetre’s a les bases específiques del concurs.

9.    La Comissió Organitzadora triarà els participants segons el compliment d’aquestes bases i de l’espai disponible al Recinte Firal de l’Espai Tolrà (quaranta-vuit estands). L’organització es reserva el dret d’excloure del Firart qui no aporti correctament la documentació sol·licitada i les fotografies de l’obra a exposar.

10.    La selecció de les obres serà realitzada el dia 22 de març per un jurat format pels tècnics de la Regidoria de Cultura i artistes locals.

11.    La selecció de participants es comunicarà per telèfon i per Internet entre els dies 23 de març i 26 de març.

12.    En cap cas, l’artista contractant de l’estand podrà cedir o utilitzar l’espai assignat per a cap altra finalitat que no sigui l’exposició de la seva pròpia obra. La preinscripció i la utilització de l’espai és a títol personal, no extensible a ningú més.

13.    L’organització realitzarà la corresponent divulgació general de la XVIII Firart a través dels mitjans de comunicació que consideri oportuns.

14.    Els participants hauran de respectar l’horari establert d’obertura i tancament de la Fira, que serà el següent: dissabte d’11 del matí a 14 del migdia i la tarda de 17 a 20 h.

15.    Els participants podran iniciar el muntatge del seu estand a partir de les 9 del matí a les 14 h i de les 17 a les 20 h del divendres 16 d’abril, aquest haurà de quedar totalment desmuntat a les 9 de la nit del diumenge 18 d’abril.

16.    La vigilància durant les hores d’atenció al públic serà a càrrec dels propis artistes. L’organització comptarà amb un servei de vigilància nocturna durant les hores que el recinte romangui tancat.

17.    L’organització no es fa responsable de la seguretat de les obres dipositades a la Fira ni subscriurà cap mena de pòlissa d’assegurança a tal efecte.

18.    En el cas que la demanda de places sigui superior a l’oferta de llocs, l’organització seleccionarà els artistes a qui es concedirà la plaça. La seva decisió serà inapel·lable.

19.    Un cop finalitzat el procés de selecció, els participants no seleccionats podran recollir la documentació a la Regidoria de Cultura i Lleure C/ Església, s/n) entre el 26 de març i el 15 d’abril.

20.    El fet de quedar fora d’aquesta edició del Firart no pressuposa l’exclusió en les edicions següents.

21.    L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

22.    L’organització no es farà responsable dels danys que els expositors o l’obra exposada puguin rebre per causes imprevistes o involuntàries a l’organització.

23.    L’organització es troba facultada per modificar, adaptar, ampliar o interpretar aquestes bases en cas que la necessitat o l’interès general així ho requereixin, i per vetllar pel bon funcionament de la Fira.

24.    La sol·licitud a participar en la fira comporta la plena acceptació d’aquestes bases.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40