Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ignasi Giménez
Ignasi Giménez

Salutació de l'alcalde, Ignasi Giménez

Quan una persona fa el ridícul acostumem a dir, injustament, que és un pallasso. Al llarg de la nostra vida ens trobem sovint amb personatges extravagants, però molt poques vegades amb veritables pallassos. Per ser un pallasso de categoria cal tenir ironia, tendresa i, a la vegada, comicitat; però sobretot cal tenir una gran intel•ligència. A Castellar podrem gaudir la propera setmana, de la mà de La Xarxa, d’alguns dels millors pallassos de Catalunya, i aquesta oportunitat no la podem deixar passar de llarg.

Comença l’onzena edició de la Setmana del Pallasso “Vallesclown” amb una vintena d’actes programats que finalitzaran el proper 17 de març amb la gran “Gala de clowenda” a l’Auditori Municipal Miquel Pont. Com ja es habitual, la Setmana del Pallasso combina els espectacles de carrer amb els de sala, tots protagonitzats per actors i companyies de reconegut prestigi que faran les delícies de petits i grans.

Tot això ha estat possible gràcies a la dedicació i saber fer del Gabi Ruiz, l’ànima d’aquesta gran festa, i els seus col•laboradors de La Xarxa, que malgrat les dificultats i limitacions han estat capaços de muntar tota una setmana de propostes per fer-nos passar una bona estona.

El millor homenatge que pot rebre un actor és veure la sala plena d’espectadors i rebre el seu aplaudiment. Per això, la millor manera de reconèixer la feina que fa l’entitat és assistir i gaudir dels espectacles que ha programat. Li devem aquest reconeixement per tots els esforços que ha esmerçat des de que l’any 2003 va posar en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu de reivindicar la figura, entranyable però sovint també menystinguda, del pallasso.

Segur que més d’una vegada us han renyat i us han dit allò de “deixa de fer el pallasso i comporta’t”. Don`cs bé, ara es tracta de fer el contrari: desinhibir-se, oblidar-se de les cabòries i els mals tràngols que ens fa passar aquesta maleïda economia i riure com nens amb la Setmana del Pallasso.

Ignasi Giménez Renom

Alcalde de Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40