Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Gabi Ruiz, president de La Xarxa i director de la Setmana del Pallasso
Gabi Ruiz, president de La Xarxa i director de la Setmana del Pallasso

Salutació de Gabi Ruiz, director de Vallesclown

La Setmana del Pallasso, també anomenada Vallesclown, ens ha visitat cada any des del 2003 i cada any ens ha sorprès per la qualitat i envergadura de les seves propostes. De mica en mica s’ha fet un lloc en el calendari cultural de la nostra vila i a molts ens ha captivat la gràcia, simpatia  i diversitat dels pallassos. Tanmateix, com els essers vius, aquesta iniciativa va tenir un naixement (gairebé involuntari), un creixement i ara ha arribat el moment d’acomiadar-la.

Amb aquesta onzena edició posem punt i final a una gran trajectòria caracteritzada per la complicitat dels professionals del gremi “pallassístic” i la rellevància que el festival ha donat a Castellar. Malgrat tot, les circumstàncies obliguen a replantejar-se moltes coses i en aquests moments sembla inviable continuar aquest projecte.

Però això no ha de ser excusa per no aprofitar l’edició d’enguany, ans el contrari us convido a gaudir al màxim de les atractives ofertes de la Setmana del Pallasso. Sortiu al carrer quan calgui per maquillar-vos, riure, divertir-vos i involucrar-vos plenament amb l’espectacle. L’esperit de la Setmana del Pallasso està imbuït de solidaritat, d’alegria, d’il·lusió, de sinceritat, de màgia, de positivitat.

Aprofiteu de totes totes aquesta darrera oportunitat i demostreu que ha valgut la pena tenir durant més d’una dècada un festival únic i diferent que esperem quedi gravat per sempre en la nostra memòria.

Salut i pallassos.

Gabi Ruiz

President de La Xarxa de Castellar

Director de Vallesclown-Setmana del Pallasso

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40