Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Cafèclown amb Josep Roca Canal, a la Setmana del Pallasso de 2011
Cafèclown amb Josep Roca Canal, a la Setmana del Pallasso de 2011

Cafeclown

El cafè teatre és un gènere molt atractiu que reuneix l'espectacle i l'espectador en una actitud intensa i desinhibida que genera el clima necessari perquè el clown aboqui tot el seu arsenal d'humor i sigui assimilat amb la màxima receptivitat del públic. La connexió entre actor i espectador és total.

A la Sala Blava tindrem dues sessions de cafè teatre, divendres 23 i dissabte 24 de març, on es podrà gaudir d'una bona conversa, de bons espectacles, d'un bon entrepà i d'una beguda agradable. Què pot ser millor que sopar en companyia dels amics o la família tot gaudint d'una estona ben divertida?

Enguany comptem amb la col·laboració inestimable de David Berga, mànager artístic amb una gran experiència i trajectòria en la representació d'artistes i companyies a casa nostra i a nivell internacional, qui ha dissenyat i coordinat aquestes vetllades. Berga compta amb l'ajut de Laura Ferré, qui exercirà el sempre difícil rol de presentadora.

L'obertura de la Sala Blava serà a les 21 hores, i els espectacles començaran una estona més tard. El tiquet d'entrada inclou una consumició gratuïta: cervesa, refresc o aigua. Els espectacles són aptes per a tots els públics.

Actes celebrats

Dissabte 24 març de 2012Divendres 23 març de 2012
  • 21.00 - Espectacle

    "Minute"

    A càrrec de la Cia. JAM

    Sala Blava de l'Espai Tolrà

  • 21.00 - Espectacle

    "Que bonita eres"

    A càrrec de Carlo Mô & Mr. Di

    Sala Blava de l'Espai Tolrà

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40