Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Pepa Plana rebrà el Sabatot Alegre 2011
Pepa Plana rebrà el Sabatot Alegre 2011

Sabatot Alegre

El Sabatot Alegre és un guardó que premia iniciatives, projectes, activitats i professionals que destaquin per la seva importància, trajectòria o repercussió. Es va instaurar l'any 2005, i els primers d'obtenir-lo van ser la Cia. Ínfima La Puça. A partir d'aquell primer pas, el Sabatot Alegre no ha deixat de caminar, i en el seu camí ha trobat en Marcel Vallès "Totó", Pallassos sense Fronteres, Antoni Maria Claret  Papiol "Claret Clown", Los Excéntricos i Joan Montanyés "Monti".

El Sabatot Alegre és un premi honorífic, amb cap dotació econòmica, però té la importància que la decisió del guanyador la pren la pròpia professió: els pallassos.

L'obsequi-regal que simbolitza el guardó és una escultura que representa una sabata de pallasso. Aquesta figura és original i artesanalment elaborada per l'artista local Joan Mundet, qui, és un deure dir-ho, ha estat mereixedor del Premi Nacional de Cultura 2011 en l'apartat de còmic.

Enguany l'artista mereixedora del Sabatot Alegre ha estat la Pepa Plana. Pallassa reconeguda per la seva trajectòria, brillant des de l'inici. Destaca per la seva qualitat i carisma a l'escenari. Cal destacar la tasca important en pro de la dona pallassa tot dirigint el Festival Internacional de Pallasses d'Andorra. Recentment ens va obsequiar a tots els castellarencs amb un excepcional pregó de Festa Major (2009).

Actes celebrats

Dilluns 21 març de 2011
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40